Frisse desserten met een eigenzinnige toets
Uiteraard is er niets mis met chocolademousse of crème brulée, maar ze élk feest opnieuw voorgeschoteld krijgen wordt toch ook maar voorspelbaar. 15 desserten voor wanneer je weg wil van de platgetreden paden.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Crème brulée met pompoen en rozemarijn h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Pistacheroomijs met gekonfijte gember h2>
Je vindt het recept hier.
Crème brulée met pompoen en rozemarijn h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Pannenkoekrolletjes met exotisch fruit h2>
Je vindt het recept hier.
Pistacheroomijs met gekonfijte gember h2>
Je vindt het recept hier.
Crème brulée met pompoen en rozemarijn h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Mango posset (Citroencrème met mangopuree) h2>
Je vindt het recept hier.
Pannenkoekrolletjes met exotisch fruit h2>
Je vindt het recept hier.
Pistacheroomijs met gekonfijte gember h2>
Je vindt het recept hier.
Crème brulée met pompoen en rozemarijn h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Panna cotta met clementinesaus h2>
Je vindt het recept hier.
Mango posset (Citroencrème met mangopuree) h2>
Je vindt het recept hier.
Pannenkoekrolletjes met exotisch fruit h2>
Je vindt het recept hier.
Pistacheroomijs met gekonfijte gember h2>
Je vindt het recept hier.
Crème brulée met pompoen en rozemarijn h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Trifle met peperkoek en granaatappelgelei h2>
Je vindt het recept hier.
Panna cotta met clementinesaus h2>
Je vindt het recept hier.
Mango posset (Citroencrème met mangopuree) h2>
Je vindt het recept hier.
Pannenkoekrolletjes met exotisch fruit h2>
Je vindt het recept hier.
Pistacheroomijs met gekonfijte gember h2>
Je vindt het recept hier.
Crème brulée met pompoen en rozemarijn h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Citroensoesjes met meringue h2>
Je vindt het recept hier.
Trifle met peperkoek en granaatappelgelei h2>
Je vindt het recept hier.
Panna cotta met clementinesaus h2>
Je vindt het recept hier.
Mango posset (Citroencrème met mangopuree) h2>
Je vindt het recept hier.
Pannenkoekrolletjes met exotisch fruit h2>
Je vindt het recept hier.
Pistacheroomijs met gekonfijte gember h2>
Je vindt het recept hier.
Crème brulée met pompoen en rozemarijn h2>
Je vindt het recept hier.
Cake met chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Meringue met lychees en granaatappel h2>
Je vindt het recept hier.
Kruidencake met rode vruchten h2>
Je vindt het recept hier.
Gepocheerde peer met pistachezand h2>
Je vindt het recept hier.
Citroentaart met gekonfijte citroen h2>
Je vindt het recept hier.
Appels uit de oven met peperkoek en chocoladeglazuur h2>
Je vindt het recept hier.
Rozensorbet h2>
Je vindt het recept hier.
Nougatineparfait met gekaramelliseerde appels h2>
Je vindt het recept hier.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier