Op woensdag 1 mei vindt opnieuw de fietstocht Duvel On Tour plaats.

De Duvelroute van 51 kilometer is gebaseerd op het bestaande knooppuntennetwerken en leidt de fietsers langs culturele bezienswaardigheden en mooie stukjes natuur doorheen het Scheldeland. Er zijn twee vertrekpunten: Bezoekerscentrum Duvel Depot in Puurs en Bistro The Boathouse in Heindonk, waar ook een kidsparcours voor de allerkleinsten voorzien is.

Duvel vormt - uiteraard - de rode draad doorheen het hele traject. Wie zich inschrijft krijgt één gratis Duvel en wie de route helemaal uitfietst maakt zelfs kans op een jaar gratis Duvel. Bierliefhebbers kunnen ook genieten van een rondleiding in de brouwerij Duvel Moortgat.

Het inschrijvingsgeld voor Duvel On Tour bedraagt €6. De helft van de opbrengsten gaat integraal naar VZW De Klinkaard, een thuis voor doven en slechthorenden, voor de aankoop van elektrische tandems. Het vertrek is voorzien rond 8.30u. (DB)

Op woensdag 1 mei vindt opnieuw de fietstocht Duvel On Tour plaats. De Duvelroute van 51 kilometer is gebaseerd op het bestaande knooppuntennetwerken en leidt de fietsers langs culturele bezienswaardigheden en mooie stukjes natuur doorheen het Scheldeland. Er zijn twee vertrekpunten: Bezoekerscentrum Duvel Depot in Puurs en Bistro The Boathouse in Heindonk, waar ook een kidsparcours voor de allerkleinsten voorzien is.Duvel vormt - uiteraard - de rode draad doorheen het hele traject. Wie zich inschrijft krijgt één gratis Duvel en wie de route helemaal uitfietst maakt zelfs kans op een jaar gratis Duvel. Bierliefhebbers kunnen ook genieten van een rondleiding in de brouwerij Duvel Moortgat. Het inschrijvingsgeld voor Duvel On Tour bedraagt €6. De helft van de opbrengsten gaat integraal naar VZW De Klinkaard, een thuis voor doven en slechthorenden, voor de aankoop van elektrische tandems. Het vertrek is voorzien rond 8.30u. (DB)