Derde editie Fourchette schotelt nieuwe lading sterrenchefs voor

© Pieter D'Hoop

Het grootste culinair evenement van ons land verzamelt ook dit jaar een bonte schare topchefs. Er zijn nog enkele plaatsjes beschikbaar.

Ben je erg benieuwd naar de sterrenkeuken van toppers als Michael Vrijmoed**, Filip Claeys**, David Martin**, Benoit Dewitte*, Olly Ceulenaere* en Maarten Boeckaert*, maar vind je de drempel om hun eigen zaken te betreden wat te hoog? Dan is de derde editie van Fourchette iets voor jou, want daar tonen de chefs het beste van zichzelf op een erg toegankelijke manier.

Dit weekend kunnen 1.800 hobbyeters genieten van het gastronomisch samenspel in de Gentse Eskimofabriek. Twee teams van vier topchefs verzorgen dan een vast vijfgangenmenu, met elke dag een gastkok die een extra topgerecht bereidt. Het maakt niet uit of je op zaterdag of zondag tafelt, je geniet steeds van een gerecht van de hand van een tweesterrenchef. Op de komende editie van Fourchette geniet je ook van de bereidingen van patissier en chocolatier Joost Arijs, chef Dennis Broeckx (L’Epicerie du Cirque en Under The Palm Trees) en Martijn Defauw (Rebelle).

Voor 95 euro geniet je van een glas champagne, gevolgd door een vijfgangenmenu en een kaasbordje. De meeste tickets zijn de deur uit, maar er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Fourchette 2019

Zatderdag 16 maart om 18.30 uur.

Zondag 17 maart om 11.30 uur.

Eskimofabriek, Wiedauwkaai 23, 9000 Gent

Wie erbij wil zijn, kan reserveren via www.fourchettegent.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content