Afgelopen zaterdag opende het Voedingssalon van Brussel haar deuren met een Italiaans geïnspireerde kookworkshop onder leiding van Wout Bru. De Belgische topchef deed met de bereiding van een lekkere risotto de Italiaanse keuken alle eer aan. Bekijk hieronder het recept.

Het Voedingssalon, met Italië als gastland, loopt nog tot 23 oktober op Brussels Expo (paleizen 4, 5, 8 en Patio), elke dag van 10 tot 18 uur.

Afgelopen zaterdag opende het Voedingssalon van Brussel haar deuren met een Italiaans geïnspireerde kookworkshop onder leiding van Wout Bru. De Belgische topchef deed met de bereiding van een lekkere risotto de Italiaanse keuken alle eer aan. Bekijk hieronder het recept.Het Voedingssalon, met Italië als gastland, loopt nog tot 23 oktober op Brussels Expo (paleizen 4, 5, 8 en Patio), elke dag van 10 tot 18 uur.