Dankzij deze simpele hack wordt je guacamole nooit meer bruin
26-06-2015, 16:02
Bijgewerkt op: 04-12-2020, 18:27
Guacamole met enkele nachochips is de ideale snack wanneer de temperaturen hoog oplopen. Helaas wordt het goedje gemakkelijk bruin als je het wil bewaren. Dankzij deze erg simpele raad kan je dat gelukkig verhinderen. (En nee, citroen heeft er niets mee te maken.)
De volgende keer dat je een lading guacamole voor een heel leger maakt en blijft zitten met restjes, weet je dus ook weer wat te doen:
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Zelf eens guacamole maken? Het recept van de wereldberoemde versie van restaurantketen Chipotle vind je hier.
Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier