Cumberbunny: smul met Pasen van Benedict Cumberbatch uit Belgische chocolade

Cumberbunny © -

Chocolatier Jen Lindsey-Clark vindt Benedict Cumberbatch om op te eten. Ze maakt voor Pasen daarom exclusieve paashazen met het gezicht van de Britse acteur. Wij weten alvast wat de klokken van Rome zullen brengen voor de Cumberbitches.

Jen Lindsey-Clark is een chocolatier uit Brighton die de belangrijke taak op zich heeft genomen om van het Paasfeest ook een Cumberbatchfeest te maken. Ook in 2015 kweet ze zich al aan deze taak. Toen maakt ze een chocoladen sculptuur van de acteur uit Belgische chocolade.

Dit jaar maakt Lindsey-Clark Cumberbunnies van 400 gram Belgische chocolade met een gouden laagje, die je in huis kunt halen voor 50 pond per stuk. Prijzig, maar wel een verzamelitem – tot je er je tanden inzet. De moeder van Cumberbatch kan best haar brievenbus in de gaten houden, want de chocolatier is van plan om haar een exemplaar op te sturen. ‘Ik ga er eentje sturen naar zijn mama, maar niet naar hemzelf. Hij vindt het misschien vreemd om zijn eigen gezicht op te eten’, licht ze toe. Dat zou wel eens kunnen kloppen.

Er wordt ook een bronzen variant gemaakt, die wordt geveild voor het goede doel. De opbrengst gaat naar de vluchtelingen in Calais. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content