Voor 4:

sap van 1 citroen

ongeveer 2 dl olijfolie

groene peper en zout

150 g verse geitenkaas

2 el fijngehakte verse korianderblaadjes

2 middelgrote courgettes

Meng het citroensap met de olijfolie, kruid met groene peper en zout.

Roer de geitenkaas los met een vork. Kruid flink met groene peper en licht met zout en voeg de fijngehakte korianderblaadjes toe.

Snij met een dunschiller of met de mandoline in de lengte flinterdunne plakken van de ongeschilde courgette (ongeveer 2 mm dik). Rol ze op en schik ze tegen elkaar op borden. Vul de rolletjes op met het kaasmengsel. Lepel de citroenvinaigrette erover en eromheen en werk af met een draai van de groene-pepermolen.

Voor 4:sap van 1 citroenongeveer 2 dl olijfoliegroene peper en zout150 g verse geitenkaas2 el fijngehakte verse korianderblaadjes2 middelgrote courgettesMeng het citroensap met de olijfolie, kruid met groene peper en zout.Roer de geitenkaas los met een vork. Kruid flink met groene peper en licht met zout en voeg de fijngehakte korianderblaadjes toe.Snij met een dunschiller of met de mandoline in de lengte flinterdunne plakken van de ongeschilde courgette (ongeveer 2 mm dik). Rol ze op en schik ze tegen elkaar op borden. Vul de rolletjes op met het kaasmengsel. Lepel de citroenvinaigrette erover en eromheen en werk af met een draai van de groene-pepermolen.