Campari kiest voor Penélope Cruz

De actrice wordt de ster van de Campari-kalender van 2013.

Actrice Penélope Cruz wordt de nieuwe ster van de Campari-kalender van 2013. Ze is daarmee de 14e ster die een plekje verovert in de wereldberoemde kalender. De alcoholische drank Campari is gekend voor zijn bitterzoete smaak die wordt verkregen uit planten, fruit en naar schatting 70 kruiden, aangevuld met suiker en gedestilleerd water. De drank is over de jaren heen uitgegroeid tot een icoon van Italiaanse passie en stijl. Het mag dan ook niet verbazen dat de Campari-kalender deze eigenschappen mooi in beeld brengt.

Penélope Cruz – die we vooral kennen van haar rollen in ‘Vicky Cristina Barcelona’, ‘Volver’ en ‘Non ti Muovere’ – is met haar zuiderse roots dan ook de ideale kandidaat om het drankje te promoten in de kalender.

“De Campari-kalender werkt steevast met getalenteerde en creatieve teams en fotografen om beeldmateriaal van wereldklasse te maken. Ik vond het echt leuk om mee te werken aan dit project van een van de meest iconische merken, vooral ook omdat er zo een verbazingwekkend verhaal achter zit. Ik ben er zeker van dat de Campari-fans over de hele wereld de foto’s mooi zullen vinden wanneer ze de afgewerkte kalender te zien krijgen. Het thema is intens, fascinerend en chic”, aldus de actrice.

Fotograaf van dienst is de Parijse modefotograaf Kristian Schuller. Voor de onthulling van het definitieve beeldmateriaal en het thema van de kalender van 2013 is het wachten tot het najaar. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content