Back to basics met kookboek van Dille & Kamille

Keukengeheimen © Dille & Kamille

De “echte” keuken is terug van weggeweest. Na de kant-en-klaarmaaltijden en de leveringen aan huis, wil de hedendaagse kok weer alles zelf doen. Daarbij is een goede leidraad soms welkom. Wie het niet meer aan zijn oma kan vragen, heeft nu ‘Keukengeheimen’.

Geluk zit vaak in kleine dingen. Met liefde iets lekkers koken en daar samen van genieten bijvoorbeeld. ‘Keukengeheimen’ helpt zowel de beginnende als de meer ervaren thuiskok op weg. In elk hoofdstuk komt uitgebreid een kooktechniek aan bod, wat het schriftje een echte must-have in iedere keuken maakt. Dille & Kamille laat zien welke keukenhulpjes je nodig hebt en vult dat aan met handige tips uit eigen keuken.

Basics en handige extra’s

Ieder hoofdstuk wordt afgesloten met enkele recepten: lekkere basics waarmee je, als je ze eenmaal onder de knie hebt, gemakkelijk zelf kan variëren. Van een perfecte aardappelpuree tot een authentieke ragù alla Bolognese.

Ook leuk in het boek: de uitklapbare kruidenwijzer die informatie geeft over meer dan 50 kruiden. Daarnaast bevat het boekje de losse matentabel ‘Keukenhulpje’ en een ‘Groente- en Fruitkalender’.

‘Keukengeheimen’ is te koop in de winkels van Dille & Kamille en via de webshop voor € 12,95.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content