Sake is al een tijdje aan de weg richting populariteit aan het timmeren, maar blijft voor veel mensen toch nog een onbekende in de drankenkast. Daar wil het team achter Dim Dining, zelf gebeten door de drank, verandering in brengen. Op dinsdag 1 oktober brengen ze daarom een stukje Japan naar de vrijdagmarkt in Antwerpen.

Van live muziek op taiko drums tot het proeven van meer dan honderd verschillende sake's: het festival belooft een dag vol verrassingen. Enkele eetstanden - uiteraard van Dim Dining, maar ook van onder andere Jitsk Chocolatier - zorgen ervoor dat je er een hele dag tegenaan kan.

Toegang is gratis, maar sommige tastings zijn wel betalend en te reserveren. Meer info vind je op de Facebook-pagina van het festival.

Sake is al een tijdje aan de weg richting populariteit aan het timmeren, maar blijft voor veel mensen toch nog een onbekende in de drankenkast. Daar wil het team achter Dim Dining, zelf gebeten door de drank, verandering in brengen. Op dinsdag 1 oktober brengen ze daarom een stukje Japan naar de vrijdagmarkt in Antwerpen. Van live muziek op taiko drums tot het proeven van meer dan honderd verschillende sake's: het festival belooft een dag vol verrassingen. Enkele eetstanden - uiteraard van Dim Dining, maar ook van onder andere Jitsk Chocolatier - zorgen ervoor dat je er een hele dag tegenaan kan. Toegang is gratis, maar sommige tastings zijn wel betalend en te reserveren. Meer info vind je op de Facebook-pagina van het festival.