Voor 2 kommetjes

  • 1 bevroren banaan
  • 100 ml kokoswater of amandelmelk
  • 1 el pindakaas
  • 50 g bevroren blauwe bessen
  • 1 el açaipoeder
  • 4-5 ijsblokjes
  • 2 el muesli
  • 2 el kokosschilfers
  • 6 aardbeien
  • handvol blauwe bessen

Bereidingswijze

Hak de bevroren banaan in stukjes en doe ze samen met de bevroren blauwe bessen, de pindakaas, ijsblokjes, het kokoswater en het açaipoeder (of gepureerde açaibessen) in een blender. Mix tot je een gladde massa bekomt. Doe de ijskoude 'pasta' in een kommetje en werk af met wat muesli, kokosschilfers, aardbeien en verse blauwe bessen. Of met gojibessen, appel, frambozen, granola, braambessen, noten, honing, hempzaad, chiazaad, peer, gedroogde vijgen ... de variaties zijn eindeloos.

Hak de bevroren banaan in stukjes en doe ze samen met de bevroren blauwe bessen, de pindakaas, ijsblokjes, het kokoswater en het açaipoeder (of gepureerde açaibessen) in een blender. Mix tot je een gladde massa bekomt. Doe de ijskoude 'pasta' in een kommetje en werk af met wat muesli, kokosschilfers, aardbeien en verse blauwe bessen. Of met gojibessen, appel, frambozen, granola, braambessen, noten, honing, hempzaad, chiazaad, peer, gedroogde vijgen ... de variaties zijn eindeloos.