Açaibowl met banaan, aardbeien en muesli

7016059
Elke Lahousse
Elke Lahousse Journalist voor Knack Weekend

Voor 2 kommetjes 1 bevroren banaan 100 ml kokoswater of amandelmelk 1 el pindakaas 50 g bevroren blauwe bessen 1 el açaipoeder 4-5 ijsblokjes 2 el muesli 2 el kokosschilfers 6 aardbeien handvol blauwe bessen Bereidingswijze Hak de bevroren banaan in stukjes en doe ze samen met de bevroren blauwe bessen, de pindakaas, ijsblokjes, het […]

Voor 2 kommetjes

  • 1 bevroren banaan
  • 100 ml kokoswater of amandelmelk
  • 1 el pindakaas
  • 50 g bevroren blauwe bessen
  • 1 el açaipoeder
  • 4-5 ijsblokjes
  • 2 el muesli
  • 2 el kokosschilfers
  • 6 aardbeien
  • handvol blauwe bessen

Bereidingswijze

Hak de bevroren banaan in stukjes en doe ze samen met de bevroren blauwe bessen, de pindakaas, ijsblokjes, het kokoswater en het açaipoeder (of gepureerde açaibessen) in een blender. Mix tot je een gladde massa bekomt. Doe de ijskoude ‘pasta’ in een kommetje en werk af met wat muesli, kokosschilfers, aardbeien en verse blauwe bessen. Of met gojibessen, appel, frambozen, granola, braambessen, noten, honing, hempzaad, chiazaad, peer, gedroogde vijgen … de variaties zijn eindeloos.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content