Eyeliner aanbrengen, het is een rotklus die zodanig veel precisie vergt dat je geneigd bent om eerder een make-up artist dan een chirurg te vertrouwen tijdens een open hart operatie. Vooral de liner gelijkmatig aanbrengen aan beide ogen is bijzonder frustrerend en menig vrouw kwam al eens te laat op een afspraak omdat haar cat eye kuren had.

Onderstaande video zou een einde moeten maken aan het gesukkel. MUA Wayne Goss heeft een ontzettend populair Youtube kanaal waarop hij verschillende tips en tricks uit de doeken doet, van de contouring van Kim Kardashian tot het maskeren van grote poriën. Zijn meest bekeken filmpje is echter hoe je makkelijk eyeliner aanbrengt met behulp van een wimperkruller. Do try this at home!

Eyeliner aanbrengen, het is een rotklus die zodanig veel precisie vergt dat je geneigd bent om eerder een make-up artist dan een chirurg te vertrouwen tijdens een open hart operatie. Vooral de liner gelijkmatig aanbrengen aan beide ogen is bijzonder frustrerend en menig vrouw kwam al eens te laat op een afspraak omdat haar cat eye kuren had.Onderstaande video zou een einde moeten maken aan het gesukkel. MUA Wayne Goss heeft een ontzettend populair Youtube kanaal waarop hij verschillende tips en tricks uit de doeken doet, van de contouring van Kim Kardashian tot het maskeren van grote poriën. Zijn meest bekeken filmpje is echter hoe je makkelijk eyeliner aanbrengt met behulp van een wimperkruller. Do try this at home!