Vier Halloween met levensechte gruweltatoeages van Montattoo

© Montattoo

We hoeven je vast niet meer voor te stellen aan Montattoo, het jonge Belgische label dat ons deze zomer voorzag van kleefkunstwerkjes die haast echte tatoeages lijken. Voor Halloween gingen ze een stapje verder …

Gruwelen en beven: op Halloween mag je de demon in jezelf naar boven laten komen. Hoewel het feest een Amerikaanse traditie is, gaat ook ons land stilaan overstag. Op zaterdag 31 oktober zullen heel wat Belgen zich uitdossen in enge kostuums en daar wil Montattoo graag bij helpen.

Speciaal voor het griezelfeest brachten ze twee limited edition tattoo-sheets uit die jouw vermomming compleet maken. Het eerste vel kleeftatoeages (N°19) is ontworpen door de grafisch vormgevers van Montattoo en bevat typische horrorfiguren als doodskoppen, vleermuizen en spinnenwebben. Voor het tweede vel (N°20) gingen ze een samenwerking aan met make-up artist Chloë Köpping, die bloederige bijt-, snij- en kogelwonden tot leven brengt.

Hoewel deze tatoeages al showstoppers op zichzelf zijn, organiseert Montattoo ook een Prepare for Halloween event op zaterdag 31 oktober, waar zowel vrouwen als mannen de kans krijgen om zich te laten opmaken door Chloë Köpping en haar team. Chloë heeft voor dit evenenement 5 looks ontworpen waaruit de bezoekers kunnen kiezen. De looks werden gecreëerd op basis van de tattoo’s op sheet N°20. Naast de transformatie kunnen de bezoekers ook alle collecties van Montattoo aankopen.

Locatie: Kon. Maria Hendrikaplein 8/1, 9000 Gent

Deelnameprijs: 20€ incl. sheet N°20

Inschrijven kan via deze link

Partner Content