De Britse Victoria Beckham is een grote fan van Twitter en deelt regelmatig nieuwtjes en foto's uit haar privéleven via dit platform met haar fans. Dit keer heeft ze via de sociale netwerksite een van haar goed bewaarde beautygeheimen verklapt, namelijk welke handcrème ze gebruikt. En opmerkelijk: dit product kost minder dan twintig euro.

De 38-jarige Victoria, die nu vooral een carrière in de mode aan het uitbouwen is, leeft in een wereld van luxegoederen en weelde. Maar blijkbaar kan de voormalige Posh Spice ook tevreden zijn met heel wat minder. Zo deelde ze via Twitter een foto van haar favoriete handcrème en dit product blijkt minder dan 20 euro te kosten. De handcrème in kwestie is van het merk Anthropologie, een kleding- en interieurketen.

Uiteraard voelt u de stormloop naar dit product van de fans van Victoria en de fashionista's ook aankomen. In België is er geen boetiek van Anthropologie, maar wie graag hetzelfde crèmeke smeert als Victoria, kan surfen naar de website van Royal Apothic. (LVR)

De Britse Victoria Beckham is een grote fan van Twitter en deelt regelmatig nieuwtjes en foto's uit haar privéleven via dit platform met haar fans. Dit keer heeft ze via de sociale netwerksite een van haar goed bewaarde beautygeheimen verklapt, namelijk welke handcrème ze gebruikt. En opmerkelijk: dit product kost minder dan twintig euro. De 38-jarige Victoria, die nu vooral een carrière in de mode aan het uitbouwen is, leeft in een wereld van luxegoederen en weelde. Maar blijkbaar kan de voormalige Posh Spice ook tevreden zijn met heel wat minder. Zo deelde ze via Twitter een foto van haar favoriete handcrème en dit product blijkt minder dan 20 euro te kosten. De handcrème in kwestie is van het merk Anthropologie, een kleding- en interieurketen. Uiteraard voelt u de stormloop naar dit product van de fans van Victoria en de fashionista's ook aankomen. In België is er geen boetiek van Anthropologie, maar wie graag hetzelfde crèmeke smeert als Victoria, kan surfen naar de website van Royal Apothic. (LVR)