De Britse haarstyliste Tara Smith brengt een veganistische collectie haarproducten op de markt. Ze kon daarvoor rekenen op de hulp van onder meer Neve Campbell en Kiefer Sutherland. Dat meldt WWD.
Tara Smith - momenteel wonende in Los Angeles - begon haar carrière als styliste op filmsets en wist zich zo op te werken als leidende kracht van de haarstyling op de sets van 'Sex and the City' en 'Death Proof'. Aangezien ze veel bekende hoofden van een coupe voorzien heeft, kwam ze met de slagzin "Tested on Film Stars, Not on Animals".

Om die trend verder te zetten, besloot ze een veganistische collectie te ontwikkelen in samenwerking met Roger Barr die in het verleden ook met Anita Roddick van The Body Shop heeft samengezeten. De lijn bestaat uit tien producten die zijn gemaakt van ingrediënten zoals bamboe, gerst, sojabonen en rozemarijn. Alle producten zijn vrij van parabenen, sulfaten en kleurstoffen.

De collectie is ondertussen gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk bij de keten Marks & Spencer. Daarnaast is er ook deal met de Conrad Hotel & Resort Group om de producten te verdelen. Binnenkort worden de items ook verkocht via haar website en er is sprake van een internationale lancering. De prijzen van de producten variëren van 8 dollar voor shampoo tot 23 dollar voor een masker. (RDM)

De Britse haarstyliste Tara Smith brengt een veganistische collectie haarproducten op de markt. Ze kon daarvoor rekenen op de hulp van onder meer Neve Campbell en Kiefer Sutherland. Dat meldt WWD. Tara Smith - momenteel wonende in Los Angeles - begon haar carrière als styliste op filmsets en wist zich zo op te werken als leidende kracht van de haarstyling op de sets van 'Sex and the City' en 'Death Proof'. Aangezien ze veel bekende hoofden van een coupe voorzien heeft, kwam ze met de slagzin "Tested on Film Stars, Not on Animals". Om die trend verder te zetten, besloot ze een veganistische collectie te ontwikkelen in samenwerking met Roger Barr die in het verleden ook met Anita Roddick van The Body Shop heeft samengezeten. De lijn bestaat uit tien producten die zijn gemaakt van ingrediënten zoals bamboe, gerst, sojabonen en rozemarijn. Alle producten zijn vrij van parabenen, sulfaten en kleurstoffen.De collectie is ondertussen gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk bij de keten Marks & Spencer. Daarnaast is er ook deal met de Conrad Hotel & Resort Group om de producten te verdelen. Binnenkort worden de items ook verkocht via haar website en er is sprake van een internationale lancering. De prijzen van de producten variëren van 8 dollar voor shampoo tot 23 dollar voor een masker. (RDM)