Elke ster heeft zijn eigen parfum. Louter hun gezicht verlenen aan een merk is al lang niet meer genoeg. Een eigen geur uitbrengen is wat hen te doen staat om mee te zijn.

De eerste om het ooit te doen was actrice Elizabeth Taylor in 1991. Zij bracht toen het parfum 'White Diamonds' uit, dat nu nog steeds verkrijgbaar is. De eerste om haar te volgen was zangeres Jennifer Lopez. Dit gebeurde wel pas in 2004 met de lancering van haar parfumlijn 'Glow'. Daarna ging het snel: zangeressen Britney Spears en Kylie Minogue, jetsetter Paris Hilton, actrices Reese Whiterspoon en Salma Hayek,... Het lijstje is eindeloos.

Ook de mannelijke celebrities met eigen parfum bleven niet uit. Zo hebben zangers Enrique Iglesias, 50 Cent, P.Diddy en Carlos Santana, de acteur Antonio Banderas en sportmannen Tiger Woods, Michael Jordan en David Beckham ook hun eigen geur. De parfumlijn van David Beckham werd zelfs al snel uitgebreid met een collectie samen met vrouwlief Victoria Beckham. 'Night' van Intimately Beckham zijn geuren voor hem én haar.

Hier houdt het natuurlijk niet op. Zanger en producer Jay Z heeft een eigen parfumbedrijf, 'Iconic Fragrances'. Volgend jaar brengt hij daar een parfum mee op de markt en ook Rihanna en Kanye West gaan dat bij Jay Z doen. Beyonce, Jay Z's eega, brengt ondertussen ook een eigen geur uit. Nadat ze eerder het gezicht van 'True Star' van Tommy Hilfiger en 'Diamonds' van Giorgio Armani was, komt nu haar eigen creatie 'Heat' uit. 2010 belooft verder ook nog geuren van onder andere actrice Eva Longoria en zangeres Fergie van popgroep The Black Eyed Peas.

Hanne Vandevoorde

Elke ster heeft zijn eigen parfum. Louter hun gezicht verlenen aan een merk is al lang niet meer genoeg. Een eigen geur uitbrengen is wat hen te doen staat om mee te zijn. De eerste om het ooit te doen was actrice Elizabeth Taylor in 1991. Zij bracht toen het parfum 'White Diamonds' uit, dat nu nog steeds verkrijgbaar is. De eerste om haar te volgen was zangeres Jennifer Lopez. Dit gebeurde wel pas in 2004 met de lancering van haar parfumlijn 'Glow'. Daarna ging het snel: zangeressen Britney Spears en Kylie Minogue, jetsetter Paris Hilton, actrices Reese Whiterspoon en Salma Hayek,... Het lijstje is eindeloos. Ook de mannelijke celebrities met eigen parfum bleven niet uit. Zo hebben zangers Enrique Iglesias, 50 Cent, P.Diddy en Carlos Santana, de acteur Antonio Banderas en sportmannen Tiger Woods, Michael Jordan en David Beckham ook hun eigen geur. De parfumlijn van David Beckham werd zelfs al snel uitgebreid met een collectie samen met vrouwlief Victoria Beckham. 'Night' van Intimately Beckham zijn geuren voor hem én haar. Hier houdt het natuurlijk niet op. Zanger en producer Jay Z heeft een eigen parfumbedrijf, 'Iconic Fragrances'. Volgend jaar brengt hij daar een parfum mee op de markt en ook Rihanna en Kanye West gaan dat bij Jay Z doen. Beyonce, Jay Z's eega, brengt ondertussen ook een eigen geur uit. Nadat ze eerder het gezicht van 'True Star' van Tommy Hilfiger en 'Diamonds' van Giorgio Armani was, komt nu haar eigen creatie 'Heat' uit. 2010 belooft verder ook nog geuren van onder andere actrice Eva Longoria en zangeres Fergie van popgroep The Black Eyed Peas. Hanne Vandevoorde