Preview: Alexa Chung voor L’Oréal

Alexa Chung geeft ons een voorproefje van haar campagne voor L’Oréal. Ze wordt het nieuwe gezicht van de haarkleuringslijn INOA, een product zonder ammoniak.

Alexa Chung geeft ons een voorproefje van haar campagne voor L’Oréal. Ze wordt het nieuwe gezicht van de haarkleuringslijn INOA, een product zonder ammoniak. Dat schrijft de Britse Grazia. Op Instagram postte de Britse presentatrice een foto van de shoot met de begeleidende tekst ‘Sneak peek @lorealprofuk shoot today.’ In februari 2013 liet Alexa al weten dat ze het nieuwe gezicht werd van de nieuwe haarkleuringslijn INOA van L’Oréal.

Nochtans geeft ze toe dat ze nog niet veel met haarverf heeft geëxperimenteerd. “Ik heb nooit iets speciaal gedaan met mijn haar. Ik was daar niet cool genoeg voor en ik denk dat ik schrik had dat het zou mislopen”, zegt Alexa tegen de Britse Grazia. De enige keer dat ze het wel aandurfde om haar lokken te verven sloegen die oranje uit.

Ze zegt ook dat ze nooit haar haren kort wil knippen, zoals haar goede vriendin Pixie Geldof. Volgens Alexa past kort haar niet bij de vorm van haar gezicht. “Je weet natuurlijk nooit of iets je goed zal staan vooraleer je het echt geprobeerd hebt. Ik weet dat ik een lang gezicht heb, een beetje zoals een paard. Ik heb ook grote oren, dus als ik mijn haar afknip zouden die extra opvallen”, aldus Alexa.

Samen met Cheryl Cole, Jennifer Lopez en Gwen Stefani is ze nu een van de gezichten van L’Oreal. Voor de nieuwe campagne bleef Alexa wel trouw aan haar eigen stijl. Zo draagt ze een vintage kleedje en zijn haar haren opgestoken in een leuke vlecht, typisch voor haar jaren zestig look. (AV)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content