De Amerikaanse nagellak fabrikant OPI voegt weer een nagelnieuwe serie kleuren toe aan zijn omvangrijke collectie. De onlangs uitgebrachte film The Amazing Spider-Man fungeerde als bron van inspiratie.

Ronkende namen als Your web or mine? (een roze kleur), My Boyfriend Scales Walls (wit) en Into the Night (nachtblauw) maken deel uit van de limited edition en moeten de sfeer van de film opwekken. Verder kunnen de koraalrode Call me Gwen-ever en de variant in antraciet Number One Nemesis doen wegdromen.

Het paradepaardje onder de nagellakken heet Shatter the Scales waarmee u de reptielachtige look van de slechterik kunt nabootsen. De Spider-Man collectie gaat over de toonbank voor 13.95 euro per potje. (CB)

De Amerikaanse nagellak fabrikant OPI voegt weer een nagelnieuwe serie kleuren toe aan zijn omvangrijke collectie. De onlangs uitgebrachte film The Amazing Spider-Man fungeerde als bron van inspiratie. Ronkende namen als Your web or mine? (een roze kleur), My Boyfriend Scales Walls (wit) en Into the Night (nachtblauw) maken deel uit van de limited edition en moeten de sfeer van de film opwekken. Verder kunnen de koraalrode Call me Gwen-ever en de variant in antraciet Number One Nemesis doen wegdromen. Het paradepaardje onder de nagellakken heet Shatter the Scales waarmee u de reptielachtige look van de slechterik kunt nabootsen. De Spider-Man collectie gaat over de toonbank voor 13.95 euro per potje. (CB)