De (mega) populaire Britse boysband One Direction brengt voor het eerst een eigen make-up collectie op de markt. Dit wordt ongetwijfeld een grote hit bij de (jonge) vrouwelijke fans van de Britse jongens. Dat schrijft Fashionista.

One Direction komt met een eigen make-upcollectie, die bestaat uit vijftien verschillende stuks. De collectie krijgt de naam 'LittleThings', gebaseerd op één van hun hits. De collectie is een samenwerking met MUA, dat staat voor Make-up Academy.

De fans mogen smullen van deze collectie en we zijn er dan ook van overtuigd dat de jonge fans helemaal zullen weg zijn van de nagellakjes, oogschaduw of lippenstiften. Zo bevat de collectie onder meer nagellak, oogschaduw blush en lippenstift en dat allemaal in snoeptinten. Wie niet kan kiezen tussen de verschillende producten, kan zich hierbij laten leiden door de jongens zelf. Ze gaan niet plots opduiken naast jou aan het winkelrek, maar via de producten zelf geven ze hun voorkeur prijs. Zo houdt Harry wel van de lippenstift 'strawberry', 'Niall loves cherry' en 'Louis loves vanilla'.

Wel een kleine kanttekening voor de Belgische fans, voorlopig is de collectie enkel te verkrijgen via een drogisterijketen in Groot-Brittannië.

Maar daar stopt dit beauty-avontuur nog niet op. Binnenkort brengt de band ook een eigen parfum op de markt, met de naam 'Our Moment'. Het geurtje, waarvan menig vrouwvolk in zwijm zal vallen, verschijnt in september van dit jaar. (LVR)

De (mega) populaire Britse boysband One Direction brengt voor het eerst een eigen make-up collectie op de markt. Dit wordt ongetwijfeld een grote hit bij de (jonge) vrouwelijke fans van de Britse jongens. Dat schrijft Fashionista. One Direction komt met een eigen make-upcollectie, die bestaat uit vijftien verschillende stuks. De collectie krijgt de naam 'LittleThings', gebaseerd op één van hun hits. De collectie is een samenwerking met MUA, dat staat voor Make-up Academy. De fans mogen smullen van deze collectie en we zijn er dan ook van overtuigd dat de jonge fans helemaal zullen weg zijn van de nagellakjes, oogschaduw of lippenstiften. Zo bevat de collectie onder meer nagellak, oogschaduw blush en lippenstift en dat allemaal in snoeptinten. Wie niet kan kiezen tussen de verschillende producten, kan zich hierbij laten leiden door de jongens zelf. Ze gaan niet plots opduiken naast jou aan het winkelrek, maar via de producten zelf geven ze hun voorkeur prijs. Zo houdt Harry wel van de lippenstift 'strawberry', 'Niall loves cherry' en 'Louis loves vanilla'. Wel een kleine kanttekening voor de Belgische fans, voorlopig is de collectie enkel te verkrijgen via een drogisterijketen in Groot-Brittannië. Maar daar stopt dit beauty-avontuur nog niet op. Binnenkort brengt de band ook een eigen parfum op de markt, met de naam 'Our Moment'. Het geurtje, waarvan menig vrouwvolk in zwijm zal vallen, verschijnt in september van dit jaar. (LVR)