Nars komt met exclusieve Warhol collectie

Nars mocht prints uit het archief van Andy Warhol gebruiken.

Het beautymerk Nars brengt een exclusieve Andy Warhol collectie op de markt. Ze mochten daarvoor zelfs originele prints uit het archief van Warhol gebruiken. Dat meldt WWD.

Nars is absoluut niet het eerste merk dat zich laat inspireren door het leven of werk van Andy Warhol, maar ze zijn wel de eersten die de originele afrukken van Warhol mogen gebruiken voor hun collectie. Met kleurrijke verpakkingen en felle kleuren, is het ook meteen eerste keer dat Nars afstapt van de gebruikelijke zwarte verpakking.

De collectie bestaat uit 2 lijnen en is geïnspireerd enkele muzen van Andy Warhol zijnde Edie Sedgwick, Debbie Harry en Candy Darling. De Pop Art lijn zal vanaf oktober exclusief verkocht worden in Sephora winkels en bevat vooral felle en levendige kleuren.

De tweede lijn ‘The Factory’ zal beschikbaar zijn vanaf november en wil de glamour en verfijndheid van Warhol vatten. Deze lijn bestaat eerder uit matte kleuren en bevat ook een make-up tasje. Het is nog niet geweten of de collectie ook in België te koop zal zijn. (RDM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content