De Dyson Supersonic ziet er anders uit dan doorsnee haardrogers, een eenvoudig handvat én een korte roze kop. 'Haardrogers kunnen zwaar, inefficiënt en erg luidruchtig zijn. Bovendien leerde onderzoek ons dat de hete lucht je haar kan beschadigen. Ik heb de ingenieurs van ons team uitgedaagd om de wetenschap van het haar te begrijpen én onze eigen versie van de haardroger te ontwikkelen', verklaart James Dyson, de man achter het vernieuwende electronicamerk.

De haardroger van Dyson heeft een intelligente warmtecontrole, waardoor je haar niet wordt blootgesteld aan te warme temperaturen. Een sensor houdt alles in het oog. Het toestel werd op een ingenieuze manier voorzien van motorschroef met 13 bladen, waardoor het een geluid genereert dat voor het menselijk oor niet hoorbaar is. Bovendien is die motor zo klein dat hij is de handgreep past.

Dyson
© Dyson

En wat nog het allerbelangrijkste is: dankzij een slimme technologie van Dyson blaast de haardroger - erg gericht - maar liefst drie keer zoveel lucht uit. De tijd voor de spiegel kan dus aanzienlijk ingekort worden, door bijvoorbeeld wat langer te blijven liggen 's ochtends.

Beschikbaarheid: vanaf september op www.dyson.be en in de beauty retail / adviesprijs €399

De Dyson Supersonic ziet er anders uit dan doorsnee haardrogers, een eenvoudig handvat én een korte roze kop. 'Haardrogers kunnen zwaar, inefficiënt en erg luidruchtig zijn. Bovendien leerde onderzoek ons dat de hete lucht je haar kan beschadigen. Ik heb de ingenieurs van ons team uitgedaagd om de wetenschap van het haar te begrijpen én onze eigen versie van de haardroger te ontwikkelen', verklaart James Dyson, de man achter het vernieuwende electronicamerk.De haardroger van Dyson heeft een intelligente warmtecontrole, waardoor je haar niet wordt blootgesteld aan te warme temperaturen. Een sensor houdt alles in het oog. Het toestel werd op een ingenieuze manier voorzien van motorschroef met 13 bladen, waardoor het een geluid genereert dat voor het menselijk oor niet hoorbaar is. Bovendien is die motor zo klein dat hij is de handgreep past.En wat nog het allerbelangrijkste is: dankzij een slimme technologie van Dyson blaast de haardroger - erg gericht - maar liefst drie keer zoveel lucht uit. De tijd voor de spiegel kan dus aanzienlijk ingekort worden, door bijvoorbeeld wat langer te blijven liggen 's ochtends. Beschikbaarheid: vanaf september op www.dyson.be en in de beauty retail / adviesprijs €399