Cosmeticabedrijf Estée Lauder heeft bekendgemaakt dat model Arizona Muse het nieuwe gezicht wordt van het parfum Modern Muse. Dat schrijft de Telegraph.

Modern Muse is een nieuwe geur die wordt toegevoegd aan de collectie parfums van Estée Lauder. Het is de eerste parfumlancering van Estée Lauder in tien jaar tijd. Het laatste nieuwe parfum van het label, Beyond Paradise, werd gelanceerd in 2003. Voor het nieuwe parfum, Modern Muse, koos het label voor het model Arizona Muse. Voor het maken van de campagnebeelden werd Craig McDean gevraagd en voor de locatie kozen ze voor het Guggenheim Museum in New York.

Griekse Mythologie

Op het campagnebeeld zien we Arizona Muse met het nieuwe flesjes in de hand. Ze draagt een zwarte jurk met strikken en op de achtergrond zien we het Guggenheim Museum uit New York. De strikken, ook de strik bovenaan de fles, verwijzen naar de negen muzen uit de Griekse Mythologie.

De geur wordt omschreven als een contrastrijke, koele houtgeur met de warme noten van mandarijn, tuberose (een witte bloem), lelies en twee soorten jasmijn.

Het parfum 'Modern Muse' wordt gelanceerd in het najaar. Naast een eau de toilette bevat de collectie ook een bodylotion en een douchegel. (LVR)

Cosmeticabedrijf Estée Lauder heeft bekendgemaakt dat model Arizona Muse het nieuwe gezicht wordt van het parfum Modern Muse. Dat schrijft de Telegraph. Modern Muse is een nieuwe geur die wordt toegevoegd aan de collectie parfums van Estée Lauder. Het is de eerste parfumlancering van Estée Lauder in tien jaar tijd. Het laatste nieuwe parfum van het label, Beyond Paradise, werd gelanceerd in 2003. Voor het nieuwe parfum, Modern Muse, koos het label voor het model Arizona Muse. Voor het maken van de campagnebeelden werd Craig McDean gevraagd en voor de locatie kozen ze voor het Guggenheim Museum in New York. Griekse Mythologie Op het campagnebeeld zien we Arizona Muse met het nieuwe flesjes in de hand. Ze draagt een zwarte jurk met strikken en op de achtergrond zien we het Guggenheim Museum uit New York. De strikken, ook de strik bovenaan de fles, verwijzen naar de negen muzen uit de Griekse Mythologie. De geur wordt omschreven als een contrastrijke, koele houtgeur met de warme noten van mandarijn, tuberose (een witte bloem), lelies en twee soorten jasmijn. Het parfum 'Modern Muse' wordt gelanceerd in het najaar. Naast een eau de toilette bevat de collectie ook een bodylotion en een douchegel. (LVR)