Marc Jacobs lanceert make-uplijn

© Reuters

Samen met cosmeticaproducent Sephora lanceert Marc Jacobs een make-uplijn.

Binnenkort kunnen fashionista’s zich van top tot teen tooien in Marc Jacobs. Letterlijk, want de ontwerper plant naast zijn modecollecties en parfums ook een make-uplijn.

“Ik hou van nieuwe mogelijkheden en een make-upcollectie is er één van. Het ritueel om ’s ochtends niet alleen je outfit uit te kiezen, maar ook de juiste eyeliner en een mooi lipkleurtje, vinden vrouwen geweldig”, aldus Jacobs in Women’s Wear Daily. De Amerikaanse designer stapt samen met cosmeticaproducent Sephora in dit nieuwe avontuur.

Voorlopig is het nog niet duidelijk welke richting Jacobs inslaat met zijn cosmeticalijn. Een ‘upclass’-collectie zoals zijn serieuzere Marc Jacobscollectie of speels en kleurrijk zoals ‘Marc by Marc Jacobs’. Deze laatste staat gekend als zijn jonge fleurige lijn, boordevol felle accessoires.

Jacobs zit niet stil, want tussen de modeweken en nieuwe collecties door lanceert hij in juli ook het nieuwe parfum ‘Dot’. Fashionista’s kunnen alvast hun modehonger stillen met dit lekkergeurend zoethoudertje. (AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content