De filmwereld inspireert steeds vaker die van de cosmetica. Na de films 'Alice in Wonderland' en 'Twilight' krijgt ook 3D-sensatie 'Avatar' zijn eigen make-up.

Het in LA gebaseerde beautymerk Milani lanceert op 1 februari in de VS een "3D-make-uplijn". Die omvat een oogschaduw, lipgloss en nagellak "die het licht op een zodanige manier reflecteren dat ze een effect van reliëf creëren".

Voorlopig is het aan deze kant van de Atlantische Oceaan echter nog even wachten voor u zich driedimensionaal kan opmaken.

AH.

De filmwereld inspireert steeds vaker die van de cosmetica. Na de films 'Alice in Wonderland' en 'Twilight' krijgt ook 3D-sensatie 'Avatar' zijn eigen make-up. Het in LA gebaseerde beautymerk Milani lanceert op 1 februari in de VS een "3D-make-uplijn". Die omvat een oogschaduw, lipgloss en nagellak "die het licht op een zodanige manier reflecteren dat ze een effect van reliëf creëren". Voorlopig is het aan deze kant van de Atlantische Oceaan echter nog even wachten voor u zich driedimensionaal kan opmaken. AH.