Op 18 oktober kon je live op Knack Weekend het interview met actrice Kristen Stewart volgen. Fans mochten vragen inzenden over haar rol als gezicht van het nieuwe parfum Florabotanica van Balenciaga.

Er werden meer dan 5000 vragen ingezonden waarvan de actrice er slechts 12 beantwoorde die allemaal over het parfum gingen. De overige vragen zullen hoogstwaarschijnlijk de woorden Robert en Pattinson bevat hebben.

Ze beantwoorde vragen over aan welke kleuren het parfum haar doet denken en welke film het parfum best voorstelt (Alice In Wonderland). Daarnaast sprak de actrice ook over haar relatie met Nicolas Ghesquière, de creatief directeur van Balenciaga die ze trouwens voor de eerste keer heeft ontmoet toen ze 14 jaar was.

"Het was heel leuk om met hem samen te werken, hij is een van de weinige mannen in deze sector waarbij ik het gevoel heb dat hij echt weet hoe hij een show in mekaar moet steken. Vaak is de modewereld heel oppervlakkig, maar hij werkt echt met een totaal concept", aldus Kristen Stewart. Wie het interview gemist heeft, kan het opnieuw bekijken op de facebook-pagina van Balenciaga. (RDM)

Op 18 oktober kon je live op Knack Weekend het interview met actrice Kristen Stewart volgen. Fans mochten vragen inzenden over haar rol als gezicht van het nieuwe parfum Florabotanica van Balenciaga. Er werden meer dan 5000 vragen ingezonden waarvan de actrice er slechts 12 beantwoorde die allemaal over het parfum gingen. De overige vragen zullen hoogstwaarschijnlijk de woorden Robert en Pattinson bevat hebben. Ze beantwoorde vragen over aan welke kleuren het parfum haar doet denken en welke film het parfum best voorstelt (Alice In Wonderland). Daarnaast sprak de actrice ook over haar relatie met Nicolas Ghesquière, de creatief directeur van Balenciaga die ze trouwens voor de eerste keer heeft ontmoet toen ze 14 jaar was. "Het was heel leuk om met hem samen te werken, hij is een van de weinige mannen in deze sector waarbij ik het gevoel heb dat hij echt weet hoe hij een show in mekaar moet steken. Vaak is de modewereld heel oppervlakkig, maar hij werkt echt met een totaal concept", aldus Kristen Stewart. Wie het interview gemist heeft, kan het opnieuw bekijken op de facebook-pagina van Balenciaga. (RDM)