Justin Timberlake mr. Givenchy

Zanger-acteur Justin Timberlake wordt het gezicht van twee Givenchy-parfums: Play en Play Intense.

Het reilen en zeilen in de mode kende hij al. Nu zet hij ook stappen in de parfumwereld. Zanger-acteur Justin Timberlake wordt het gezicht van twee Givenchy-parfums: Play en Play Intense.

De geurtjes zijn sinds vorige zomer op de markt in Europa en nu klaar voor lancering in de VS. Naar aanleiding daarvan werd de ster aangesproken. “We zochten een man die overal ter wereld bekend is, nieuw in de parfumwereld en een grote verleidingskracht bezit”, aldus Pamela Baxter, voorzitter en ceo van LVMH Perfumes & Cosmetics, de groep waar Givenchy toe behoort, aan WWD. “Maar het moest vooral iemand zijn die de moderne elegantie van Givenchy kan belichamen”.

Tom Munro stond in voor de fotoshoot en vanaf september prijkt Timberlake in alle advertenties. De campagne zal zowel in de lifestylemagazines als op het internet lopen.

Narcisme
Timberlake is een nieuwkomer in de parfumwereld, maar met mode is hij al langer vertrouwd. Enkele jaren geleden richtte hij zijn eigen prêt-a-pÃ’rter-label William Rast op. In tegenstelling tot de rest van Hollywood, denkt Timberlake nog niet aan een eigen parfum. “Ik zou voor William Rast een parfum kunnen maken. Maar om je eigen naam erop te plakken, moet je toch over een flinke dosis narcisme beschikken. Ik weet niet of ik mij daar wel comfortabel bij zou voelen”, aldus de zanger.

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content