Na vier maanden ontwikkeling is het dan eindelijk zover: het parfum dat naar kattenhoofd ruikt, werd gelanceerd. Het luchtje kreeg de naam 'Moho Mohu Odeko no Kaori Fabric Water'. Dat laat zich vrij vertalen naar 'pluizig voorhoofd geurwater'.

De ontwikkelaars baseerden zich op aanwijzingen van klanten, die de geur van kattenhoofd omschreven als 'de geur van zonneschijn' en 'zoet brood'. Ook trokken ze naar kattencafés om hun product te vergelijken met echte kattenhoofden.

Nog niet genoeg gekregen van kattengerelateerde goodies? Hetzelfde bedrijf verkoopt ook kattenlingerie, kattenslaapzakjes en kattenhandcrème. Helaas levert Felissimo niet in België, maar wie een trip naar Japan op de agenda heeft staan, kan een lucratief handeltje starten in producten geïnspireerd op onze favoriete pluizige viervoeters. (LP)

-
© -
Na vier maanden ontwikkeling is het dan eindelijk zover: het parfum dat naar kattenhoofd ruikt, werd gelanceerd. Het luchtje kreeg de naam 'Moho Mohu Odeko no Kaori Fabric Water'. Dat laat zich vrij vertalen naar 'pluizig voorhoofd geurwater'. De ontwikkelaars baseerden zich op aanwijzingen van klanten, die de geur van kattenhoofd omschreven als 'de geur van zonneschijn' en 'zoet brood'. Ook trokken ze naar kattencafés om hun product te vergelijken met echte kattenhoofden. Nog niet genoeg gekregen van kattengerelateerde goodies? Hetzelfde bedrijf verkoopt ook kattenlingerie, kattenslaapzakjes en kattenhandcrème. Helaas levert Felissimo niet in België, maar wie een trip naar Japan op de agenda heeft staan, kan een lucratief handeltje starten in producten geïnspireerd op onze favoriete pluizige viervoeters. (LP)