De lippentrend voor het najaar kan een beetje tricky zijn. Met deze tips vermijd je de jaren '90 gothic look.

De exacte kleur van de lippenstift bepaal je het best door te kijken naar je huid. Heb je een heel lichte huid, vermijd dan zeker de donkerste variant. Ga ook eerder voor een bruine ondertoon in plaats van een blauwe ondertoon, want dat kan je heel bleek doen lijken. Heb je een iets donkerdere huid, dan kan je meer gewaagder gaan qua kleur. Een lippenstift met oranje ondertoon zal je huid heel mooi complimenteren.

Hou de rest van de make-up zo neutraal mogelijk. Kies één onderdeel - lippen of ogen - dat je wil benadrukken en hou de rest zo sober mogelijk. Donkere lippen komen het best tot zijn recht bij een egaal, mooi opgemaakt gezicht. Begin met een goede basis: concealer en een foundation die perfect bij je huidtype past. Breng vervolgens de lippenstift aan met een fijn borsteltje. (RDM)

De lippentrend voor het najaar kan een beetje tricky zijn. Met deze tips vermijd je de jaren '90 gothic look. De exacte kleur van de lippenstift bepaal je het best door te kijken naar je huid. Heb je een heel lichte huid, vermijd dan zeker de donkerste variant. Ga ook eerder voor een bruine ondertoon in plaats van een blauwe ondertoon, want dat kan je heel bleek doen lijken. Heb je een iets donkerdere huid, dan kan je meer gewaagder gaan qua kleur. Een lippenstift met oranje ondertoon zal je huid heel mooi complimenteren. Hou de rest van de make-up zo neutraal mogelijk. Kies één onderdeel - lippen of ogen - dat je wil benadrukken en hou de rest zo sober mogelijk. Donkere lippen komen het best tot zijn recht bij een egaal, mooi opgemaakt gezicht. Begin met een goede basis: concealer en een foundation die perfect bij je huidtype past. Breng vervolgens de lippenstift aan met een fijn borsteltje. (RDM)