Gisele Bundchen leidt iedereen om de tuin met kort kapsel

© Twitter

Heeft het Braziliaanse topmodel nu echt haar lokken geknipt of niet? Dat was de vraag die we onszelf stelden na het zien van de nieuwe reclamecampagne van Balenciaga met een kortgeknipte Gisele in de hoofdrol. Maar nu heeft Gisele zelf het antwoord gegeven op de vraag of ze nu werkelijk sinds kort met ultrakorte lokken door het leven gaat of niet.

Heeft het Braziliaanse topmodel nu echt haar lokken afgeknipt of niet? Dat was de vraag die we onszelf stelden na het zien van de nieuwe reclamecampagne van Balenciaga met een kortgeknipte Gisele in de hoofdrol. Maar nu heeft Gisele zelf het antwoord gegeven op de vraag of ze nu werkelijk sinds kort met ultrakorte lokken door het leven gaat of niet. Verstomming alom nadat Balenciaga hun nieuwe reclamecampagne met Gisele Bundchen lanceerde. Zo zag het Braziliaanse topmodel er helemaal anders uit. Gisele werd omgetoverd van een op en top vrouwelijk topmodel, naar een model met androgyne trekjes. Vooral boven de heupen kozen ze voor een meer mannelijke uitstraling en haar benen zijn meer vrouwelijk aangezien ze laarzen draagt met torenhoge hakken. Maar iedereen was in de war door de nieuwe coupe van Gisele: zou ze echt haar lange haren hebben afgeschoren en nu door het leven gaan met een kortgeschoren kopje? Veel fans konden dit niet geloven en de media kon ook geen uitsluitsel geven. Het mysterie over de campagnefoto bleef bestaan.

Maar intussen heeft Gisele Bundchen zelf uitsluitsel gegeven. Haar lange lokken is het Braziliaanse model nog lang niet kwijt. Zo plaatste Gisele een foto van zichzelf, al supporterend voor haar televisie voor de Braziliaanse ploeg op het WK, op haar Instagram en ze had nog steeds haar lange haren. Oef! (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content