Drew Barrymore brengt drie parfums op de markt

© Instagram

Actrice Drew Barrymore gaat haar eigen cosmeticalijn ‘Flower’ uitbreiden met drie verschillende parfums. Deze parfums, ‘Cherished’, ‘Radiant’ en ‘Sultry’, zullen op hetzelfde momenten worden uitgebracht. Dat schrijft Women’s Wear Daily.

Actrice Drew Barrymore gaat haar eigen cosmeticalijn ‘Flower’ uitbreiden met drie verschillende parfums. Deze parfums, ‘Cherished’, ‘Radiant’ en ‘Sultry’, zullen op hetzelfde momenten worden uitgebracht. Dat schrijft Women’s Wear Daily.

Drew Barrymore is volop bezig met het uitbreiden van haar eigen beautylabel ‘Flower’. Na verschillende make-upproducten, vond Drew het hoog tijd om dit aan te vullen met een parfum. Ze koos niet voor één parfum, maar breidt haar lijn meteen met drie verschillende parfums uit. ‘Cherished’, ‘Radiant’ en ‘Sultry’ belichamen volgens Barrymore drie verschillende emoties en zijn geschikt voor verschillende momenten van de dag.

Een geur voor elk moment van de dag

Het eerste parfum ‘Cherished’ is een perfect parfum voor de ochtend en het is een mix van citroen, rozen, vanille en cassisbessen. Dat is best wel een klassieke geursamenstelling. “Het is een parfum dat een vrouw draagt als ze thuis is, bij haar gezin,” aldus Barrymore over het geurtje.

De tweede geur, ‘Radiant’, bevat onder meer noten van bergamot, rozen, magnolia, musk en amber. “Dit is een geur voor als vrouwen naar hun werk gaan,” vertelt Drew. “Deze geur geeft je de hele dag door een fris gevoel.”

De derde en laatste geur, ‘Sultry’, bestaat uit pruim, cranberry’s, rode peper, jasmijn en patchoeli. “Een geur voor de nacht, die de romantiek naar boven brengt. Met dit parfum kan je even ontsnappen aan de dagelijkse beslommeringen,’ aldus Barrymore.

De geuren worden gelanceerd in oktober. Eerst in de Verenigde Staten, later volgt de rest van de wereld.

Privéproblemen

Hoewel het Drew zakelijk voor de wind gaat, heeft ze het binnen haar familie wel minder gemakkelijk. Zo werd haar halfzus, Jessica Barrymore, door aangetroffen in haar auto in de stad National City. Hoe Jessica precies is overleden is niet helemaal duidelijk, maar volgens The Daily Mail zou het gaan om een wanhoopsdaad. In de auto waarin ze werd gevonden, werd ook een grote hoeveelheid pillen aangetroffen. Een autopsie zal de exacte doodsoorzaak nog moeten aanwijzen. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content