Draag Chanel n°5 en strik de ware

Volgens Britse vrouwen biedt het dragen van Chanel n°5 de grootste kans op succes bij een date.

Niet voor niets beweerde de meest iconische verleidster ooit -Marylin Monroe- enkel te gaan slapen met een vleugje Chanel n°5. Volgens een rondvraag bij drieduizend Britse vrouwen biedt het dragen van het legendarische parfum de grootste kans op succes bij een date. Een op de tien vrouwen zegt dat ze n°5 op had toen ze de man van haar leven ontmoette.

Het tweede beste parfum om een date te doen slagen blijkt Be Delicious van DKNY, gevolgd door Ghost. Dan komen Eternity for Women van Calvin Klein en Hugo Woman by Hugo. Meer dan de helft van de vrouwen is er trouwens van overtuigd dat het juiste parfum echt helpt om een man aan te trekken. Tweeëntachtig procent vindt het essentieel voor een afspraakje. Een een kwart bezit een speciaal parfum dat ze enkel gebruikt om op verleidingspad te gaan.

Steve Jebson, commercieel directeur van de Britse cosmeticaketen Superdrug, die de pol uitvoerde, aan The Daily Mail: “Parfum heeft altijd een rol gespeeld als sfeerschepper en vrouwen gebruiken het om een extra dimensie aan hun look toe te voegen en mystiek te creëren. Dit onderzoek toont aan dat een parfum een date inderdaad kan maken of kraken.”

Ann Heylens.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content