Het Franse beautymerk Lancôme brengt de mascara 'Hypnose Star' uit. Voor het reclamefilmpje strikte Lancôme model Daria Werbory én het uitdagende tekenfilmfiguurtje Betty Boop.

Het Amerikaanse tekenfilmfiguurtje van Betty Boop is gebaseerd op actrice Bette Davis, met haar grote ogen en opvallende wimpers. De opvallende grote wimpers was net datgene dat Lancôme aantrok in het figuurtje en ze kreeg prompt een rol in de reclamecampagne van de nieuwe mascara 'Hypnose Star'. Bekijk onderstaand filmpje en geniet mee van Boop's reclamedebuut voor Lancôme. (LVR)

Het Franse beautymerk Lancôme brengt de mascara 'Hypnose Star' uit. Voor het reclamefilmpje strikte Lancôme model Daria Werbory én het uitdagende tekenfilmfiguurtje Betty Boop.Het Amerikaanse tekenfilmfiguurtje van Betty Boop is gebaseerd op actrice Bette Davis, met haar grote ogen en opvallende wimpers. De opvallende grote wimpers was net datgene dat Lancôme aantrok in het figuurtje en ze kreeg prompt een rol in de reclamecampagne van de nieuwe mascara 'Hypnose Star'. Bekijk onderstaand filmpje en geniet mee van Boop's reclamedebuut voor Lancôme. (LVR)