5 limited edition voorjaarsitems voor de ultieme make-up verzamelaar

5 limited edition voorjaarsitems voor de ultieme make-up verzamelaar
Een blik op onze favoriete exclusieve musthaves die, als ze nu nog niet in de winkel liggen te pronken, deze maand hun opwachting maken. © Benefit Cosmetics, MAC, Rimmel, Bobbi Brown Cosmetics, Chanel

LD

MAC x Isabel & Ruben Toledo - Violet Wink Eyeshadow (42 euro) © MAC

Artiesten en levenspartners Isabel en Roben Toledo sloegen de handen in elkaar voor de recentste capsulecollectie van MAC. Ze leenden hun kennersblik op mode en kunst voor deze zeer toegankelijke make-up lijn van frivole kleuren, ontworpen om eindeloos mee te kunnen spelen. Ons favoriete oogschaduwpalet is deze kleurenwaaier van zes violettinten met verschillende texturen. De witte verpakking met Ruben's illustraties van grafische lijnen en gezichten in zijn unieke stijl is een ware streling voor het oog. Hun limited edition-collectie kreeg nu al de prijs voor leukste verpakking van 2015. Vanaf 18 maart te koop in België.

Chanel - Jardin de Chanel Blush Camélia Rosé (43 euro) © Chanel

Dé exclusieve creatie van de voorjaarscollectie 2015 van Chanel, de Collection Rêverie Parisienne. Het is een romantisch getinte blush met een onweerstaanbare charme die als een lichte lentebries op de wangen wordt aangebracht. Het prachtig zwartgelakte doosje met lieflijk beschermhoesje herbergt een delicaat poeder en onthult een reliëfafbeelding van een camelia. Het duo van zacht en intens roze doet denken aan het delicate en zuivere van de lievelingsbloem van Mademoiselle Chanel en kleurt de wangen met een lenteachtige frisheid. Sinds eind januari te koop in België.

Benefit Cosmetics - Roller Lash Mascara (25 euro) © Benefit Cosmetics

De limited edition Roller Lash van Benefit is een unieke mascara met kleine magische haakjes en een ultieme krulformule. Het blik opende hook'n'roll™ borsteltje grijpt de wimperhaartjes vast en zorgt voor een extreem krul en lift effect gedurende 12 uur. Deze mascara komt met een prachtig, oogstrelend flesje met een zachte lichtroze kleur. Sinds 2 maart te koop in België.

Rimmel x Kate Moss - Red Nose Red (7,99 euro) © Rimmel

De tijdloze felrode 101 lippenstift die eerder al voor Rimmel ontworpen werd door het model, is een absolute musthave voor lippenstiftverzamelaars. Voor wie het item nog niet in haar beautycase heeft liggen pronken, is het de uitgelezen kans om er eentje aan te schaffen. Voor Comic Relief, een charitatieve instelling in het Verenigd Koninkrijk, lanceerde Kate een nieuwe, limited edition verpakking voor de iconische lippenstift. Deze lippenstift zal niet te koop worden aangeboden in België, maar kan sinds begin maart - tot de voorraad strekt - besteld worden op de website van Rimmel.

Bobbi Brown - Pretty Powerful ll Pot Rouge (27 euro) © Bobbi Brown Cosmetics

De Pretty Powerful II Pot Rouge kan gebruikt worden als blush op de wangen en als lippenstift. De zwartgelakte verpakking is versierd met witte, sierlijke woorden zoals "power". Het concept van deze cheek and lip tint is dan ook "power to the women". Het product zal gedoneerd worden aan Smart Works, een goed doel die zich inzet voor meer tewerkstelling voor vrouwen aan de hand van stijladvies, gratis kledij en make-up en - sollicitatietips. De Pretty Powerful ll Pot Rouge is sinds Internationale Vrouwendag te koop in het Verenigd Koninkrijk. Het wordt nog even afwachten wanneer het product haar gelanceerd wordt België.