Audrey Hepburn komt weer tot leven in reclamespot

© Youtube

Audrey Hepburn, bekende actrice uit de jaren ’50 en stijlicoon, schittert 20 jaar na haar dood opnieuw in een reclamefilmpje voor het chocolademerk Galaxy.

De Britse legende komt opnieuw tot leven in een nieuwe reclamefilm waarin ze chocolade promoot. Er werden beelden van haar van onder het stof gehaald en gedigitaliseerd. Dankzij de CGI-beeldtechniek (computer generated image) speelt Hepburn, een jonge vrouw die flirtend haar weg baant tussen de chaos in een pittoresk stadje aan de Italiaanse Amalfikust.

One-minute commercial

De in Brussel geboren actrice kende wereldfaam door haar schoonheid en haar versie van Moon River, gezongen in de film ‘Breakfast at Tiffany’s’. Deze muziek begeleidt haar dan ook romantisch door de one-minute commercial. De familie van de overleden beauty gaven hun toestemming voor het gebruik van de beelden. Sean Ferrer en Luca Dotti weten dat hun moeder verzot was van chocolade en heel trots zou zijn op het project. (JJ)

Bekijk hier het filmpje:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content