Knack
Knack Focus
Weekend
  • Acties
  • Shop
  • Knack Club
Abonneer nu
  • Weekend
  • Mode
  • Design
  • Reizen
  • Kunst
  • Wellbeing
  • Culinair
  • Weekend à la carte
  • Beluister onze podcasts
  • Archief
  • Weekend
  • Mode
  • Design
  • Reizen
  • Kunst
  • Wellbeing
  • Culinair
  • Weekend à la carte
Abonneer nu
  • Knack
  • Knack Focus
  • Mode
  • Design
  • Reizen
  • Kunst
  • Wellbeing
  • Culinair
  • Weekend à la carte
  • Beluister onze podcasts
  • Archief
  • Acties
  • Shop
  • Knack Club
Abonneer nu
rice bowl met surimi, mais en lente-ui
Rijst met surimikrab, mais en lente-ui Surimi kan best lekker zijn, als je maar weet hoe je het moet gebruiken. Dat toont Tim Anderson met dit recept voor rijst met surimikrab, mais en lente-ui. Het is klaar in een handomdraai en je hoeft er bovendien maar één pot voor vuil te maken.
mabo-aubergine in de magnetron van Tim Anderson
Mabo-aubergine uit de magnetron Deze mabo-aubergine is makkelijk en snel te maken en bovendien ontzettend smaakvol. Perfect voor op een luie weekavond!
Culinair
Culinair
Hoe maak je de perfecte ramen? 'Zie het als de steak natuur van Japan' Elk seizoen duikt journalist en nieuwsgierige hobbykok Jorik Leemans zijn keuken in op zoek naar het beste recept voor een klassiek gerecht. Deze keer: ramen.
Design
Design
De keizer te rijk: binnenkijken in een nieuwbouwwoning in Japanse wabi-sabistijl Na jaren in Japan en Zweden gewoond te hebben, bouwde een artsenkoppel uit het Antwerpse hun droomhuis, een nieuwbouw in Japanse wabi-sabistijl. “Veel woningen worden lelijker met de jaren, deze wordt mooier.”
Human Interest
Human Interest
Martinique uitgeroepen tot ‘blauwe zone’: op dit tropische eiland is het leven zo goed dat mensen er langer leven Op het eiland Martinique leven opvallend veel honderdjarigen. Een mix van weinig stress, sterke genen en een goede sociale zekerheid en gezondheidszorg zorgt voor een lang en goed leven op deze tropische plek. De kans dat je er honderd wordt is meer dan het dubbele dan in België.
Alles wat je moet weten over whisky
Culinair
Culinair
Whiskypedia: 10 weetjes over de klassieke spirit Whisky is weer helemaal terug en zet zichzelf ook stevig op de kaart van menige trendy cocktailbar. Maar wat betekent single malt nu eigenlijk, en hoe onderscheidt je een goede van een middelmatige? Alle weetjes op een rij.
Raïssa Verhaeghe
Human Interest
Human Interest
Onderneemster Raïssa Verhaeghe werd geconfronteerd met schildklierkanker: 'The show must go on, had ik mezelf ingepeperd' Deze week: Deze week: Raïssa Verhaeghe (49), oprichter van en drijvende kracht achter RAVER, een bedrijf dat mode- merken al meer dan tien jaar helpt om zich internationaal op de kaart te zetten. Daarvoor werkte de Brusselse onder meer voor Veronique Branquinho, Ann Demeulemeester en Raf Simons.
Kimchi stew met tofoe
Magazine
Magazine
Kimchi stew met tofoe Haast en spoed zijn zelden goed. Gelukkig is er in het weekend extra veel tijd om nieuwe recepten uit te proberen.
Culinair
Culinair
Van borrelplank tot avocado-olie: dit zijn de foodtrends voor 2023 De borrelplank blijft een ster, avocado-olie wordt een must-have, robots nemen onze bestelling op en natuurwijn die niet lekker is, mag je voortaan gewoon laten staan. Ziedaar het nieuwe jaar, op ons bord en ernaast!
Nieuws & Trends
Nieuws & Trends
Twee Belgische ontwerpers in Parijs: 'Mode moet een beetje feest zijn' Glenn Martens staat aan het hoofd van Y/Project, Stephanie D'heygere lanceerde twee jaar geleden haar eigen accessoiremerk, D'heygere. Twee Belgen in Parijs over mode, vriendschap en joie de vivre.
gammadoki
Recepten
Recepten
Gammadoki Het Japanse Gammadoki betekent letterlijk 'valse gehaktballen'. Het zijn gefrituurde tofoeballetjes met groenten. Je kunt zelf variëren welke groenten je aan het mengsel toevoegt. Ook schorseneren worden vaak gebruikt.
Japanse kroket
Recepten
Recepten
Kroket met gehakt op Japanse wijze Dit is een heel populair gerecht in Japan en wordt als maaltijd geserveerd met rijst en groentesalade. Om ten volle te kunnen genieten van het contrast in textuur, moet je dit gerecht onmiddellijk na het frituren eten: geniet van de krokante panko aan de buitenkant en de zachte aardappelpuree met gehakt aan de binnenkant.
mousse zalm
Recepten
Recepten
Mousse van gerookte zalm met zalmkaviaar Dit is een eenvoudig te bereiden, snel klaar en verrukkelijk voorgerecht. Alle voordelen in één recept.
chicken yakitori
Chicken yakitori De beroemde chicken yakitori komt uit Japan. Yakitori slaat op spiezen gegrild kippenvlees en alle delen van de kip komen hiervoor in aanmerking : borsten, bouten, vleugels, lever...

Meest Gelezen

  1. Fondation Beyeler Yayoi Kusama
    8 internationale expo’s om je volgende citytrip rond te plannen
  2. Raphaël Liégeois, toekomstige derde Belg in de ruimte: “Ik moet het licht op een nieuwe manier leren kennen”
  3. Vuurtoren Petit Minou
    In beeld: de 42 mooiste onbekende plekjes van Europa
  4. Cleopatra
    Wie was Cleopatra en waarom gaat ze nooit vervelen?
  5. opgekleed zonder kostuum
    Chic zonder kostuum: 3 eenvoudige tips van onze modejournalist 

Meest recent

07:55
Dit waren de 25 belangrijkste modetrends van 2025
06:03
Binnenkijken in een stijlvol nieuwbouwappartement in Shanghai dat ‘stille luxe’ ademt
06:00
In beeld: de 42 mooiste onbekende plekjes van Europa
gisteren om 10:00
Beren spotten in Roemenië of zeilboot richting Noordpool: onze 10 meest gelezen reisreportages van 2025

Meer lezen, meer leven

Knack Weekend serveert je elke week het lekkerste eten, de boeiendste reizen en de knapste interieurs. Abonneer je nu om niets te missen.
ABONNEREN
€ 19,95 /maand

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van ons design-, mode-, food- en ander nieuws

Inschrijven
  • Abonneren
  • Jongerenabonnement
  • Mijn Magazines App
  • Adverteren
  • Contact & Info
  • AI: redactioneel charter Roularta Media Group

Weekend

  • Mode
  • Wellbeing
  • Design
  • Culinair
  • Reizen
  • Kunst
  • Weekend à la carte

Rubrieken

  • Knack voordelen
  • Knack club
  • Knack shop
  • Knack cruises
  • Knack puzzelclub
  • Archief

Bekijk ook...

  • Data News Jobs
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar.be
  • KW.be
  • Libelle
  • Jobs bij Roularta

Partners

  • Blijf op de hoogte

Meer lezen, meer leven

Knack Weekend serveert je elke week het lekkerste eten, de boeiendste reizen en de knapste interieurs. Abonneer je nu om niets te missen.
ABONNEREN
€ 19,95 /maand
  • Partners:
  • Data News Jobs
  • De Zondag
  • Feeling
  • Flair
  • Gocar.be
  • KW.be
  • Libelle
  • Jobs bij Roularta
Roularta Media Group Knack Weekend is een onderdeel van de Roularta Media Group

© 2025 Roularta Media Group Alle rechten voorbehouden

  • Copyright
  • Disclaimer
  • Privacy Policy
  • Cookie Instellingen

© 2025 Roularta Media Group
Alle rechten voorbehouden

CIM internet