Webshops gaan offline voor lifestylebeurs A.Citylife

Ter gelegenheid van de Antwerpse lifestylebeurs A.Citylife, wagen e-shops I/Object store en The Gentleman’s Corner zich een week lang op het vasteland en bieden ze hun spullen te koop aan in een pop-upstore.

Ter gelegenheid van de Antwerpse lifestylebeurs A.Citylife, wagen e-shops I/Object store en The Gentleman’s Corner zich een week lang op het vasteland en bieden ze hun spullen te koop aan in een pop-upstore.

Vanaf 25 januari tot en met 1 februari wordt de tijdelijke winkel op de Ijzerenwaag overladen met de herenaccessoires van The Gentleman’s Corner en van 2 tot en met 11 februari is het de beurt aan de designobjecten van I/Object store. Deze mode- en designinjectie dient als voorsmaakje van de lifestylebeurs A.Citylife die op 11 februari de deuren opent in Antwerp Expo.

De eerste editie van A.Citylife belooft een indrukwekkend evenement te worden, met een brede focus op design, urban chique, interieurtrends, stadsauto’s, mode, concept stores, horeca-acties, beauty en well being. De Belgische ontwerper Axel Enthoven is de centrale gast en bepaalde mee het thema voor deze editie: ‘A quality life’.

Wat valt er te beleven?

Aan de ingang van de beurs komt een concept store van 150m². Verder zijn er standen van een hele resem interieur- en accessoiremerken en zal sterrenchef Bart De Pooter van De Pastorale regelmatig een showcookingstand bemannen.

Blogster Emma Gelaude richt 2 zondagen een ‘Styling Corner’ in waar ze stijladvies geeft aan de beursbezoekers. En op de laatste zondag van de beurs worden er ook een vintagemarkt en een modedefilé georganiseerd. Het houdt niet op, want diezelfde avond gaat bovendien de Star Night Party door met fashionable beats van Les Frères Gaultier.

Als kers op de taart strijkt op vrijdag 17 februari het befaamde Parijse cabaret Crazy Horse neer in Antwerp Expo voor een exclusieve dansshow. (VF) Weekend.be geeft 10 duotickets weg voor A.Citylife. Surf hiervoor snel naar onze Facebookpagina en neem deel aan de actie.

A.Citylife Pop Up Shop – Ijzerenwaag 6-8, 2000 Antwerpen. Vanaf 15 januari tot 11 februari.

Lifestylebeurs A.Citylife – Antwerp expo, Jan Van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen. Op 11, 12 en 13 februari en op 17, 18 en 19 van 10u tot 18u. Op zaterdag 11 februari en vrijdag 17 februari uitzonderlijk open tot 22u30.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content