Vlaams model schittert in campagne Valentino

© Valentino

De 18-jarige Ine Neefs is nog maar net begonnen met modellenwerk en schittert al in de nieuwste campagne van het Italiaanse modemerk Valentino. Zo schrijft Het Nieuwsblad.

De 18-jarige Ine Neefs is nog maar net begonnen met modellenwerk en schittert al in de nieuwste campagne van het Italiaanse modemerk Valentino. Zo schrijft Het Nieuwsblad. Het Vlaamse model uit Wuustwezel begon pas vorig jaar in september met modellenwerk en heeft al een grote klus te pakken. De campagne voor Valentino is haar eerste grote advertentieopdracht. De shoot voor de campagne werd gehouden in de woestijn in Los Angeles.

‘Het was hard werken’, vertelde het blonde model aan Het Nieuwblad. ‘De wisselende temperaturen maakten het niet gemakkelijk.’ De beelden voor de campagne werden geschoten door Craig McDean en Ine vertoefde in het gezelschap van onder andere Malaika Firth en Maartje Verhoef.

Na aandringen van Dominique Models reisde Ine in september dan toch naar Milaan en Parijs. Intussen werkte het model al voor grote merken zoals Chanel, Dior, Balenciaga, Céline, Chloé, Jill Sander en Alexander McQueen.

Neefs heeft sinds Valentino ook campagnes op haar naam staan voor onder andere Balmain en de Britse Vogue. Het Vlaamse model heeft het zo druk dat ze haar schoolcarrière stop heeft moeten zetten. ‘Ik had me in september ingeschreven voor de studierichting Fotografie. Maar kort daarna begonnen de modeweken en sindsdien heeft mijn telefoon niet meer stilgestaan. Voorlopig stel ik mijn studies dus uit.’ (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content