Video: bruidsmeisje te huur

© refinery29

De kost verdienen als professioneel bruidsmeisje? Jen Glantz doet het. “Ik word betaald om te dansen met die dronken nonkel, om de jurk op te heffen als de bruid moet plassen en ik ben er voor haar om de vuile klusjes op te knappen waar haar vrienden niet van willen weten.”

Jen Glantz’ carrière als bruidsmeisje begon in het zog van trouwende vriendinnen. Ze werd zo vaak gevraagd dat ze er naar eigen zeggen “behoorlijk goed” in werd. Toen ze op een avond door twee vrouwen die niet echt vriendinnen waren werd gevraagd als bruidsmeisje, stond het vast: “Jen, je bent nu een professioneel bruidsmeisje.”

Glantz wil de bruid helpen om wat de mooiste dag van haar leven zou moeten zijn écht de mooiste dag van haar leven te maken. “Ik dien niet om de BFF’s van de bruid te vervangen, wel om van de bruiloft en de tijd daarvoor een stressvrije periode te maken.” Dat klinkt bijna net als een wedding planner met een mooiere naam, maar Glantz gaat wel degelijk verder dan dat.

Undercover

Behalve helpen bij het plannen van de grote dag, biedt ze ook een undercover service aan voor de drukbezette getuigen van de bruid. Daarmee helpt ze hen – zonder dat de bruid er iets van zal weten – een goede speech te schrijven en een spetterend vrijgezellenfeest voor te bereiden als ze daar zelf geen tijd voor hebben, maar dat niet tegen hun trouwende vriendin durven zeggen.

Wil je als bruid wat extra support, maar wil je niet op het feest niet uitleggen dat je iemand inhuurt om daarvoor te zorgen? Ook dan kunnen Amerikaanse bruiden beroep doen op Bridesmaid For Hire, want als mensen vragen wie Glantz is, geeft ze een vage uitleg en stelt ze zich voor als vriend van de familie.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(EK)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content