Saskia Schatteman nieuwe voorzitter Flanders DC

De organisatie voor ondernemingscreativiteit koos een nieuwe voorzitter en een nieuw bestuurslid.

De raad van bestuur van Flanders DC verkoos Saskia Schatteman als nieuw voorzitter. Ook Peter Vavedin, CEO van Ambiorix schoenen, kreeg een plaatsje in het bestuur. Flanders DC is de Vlaamse organisatie voor ondernemingscreativiteit.

Met Schatteman en Vavedin tracht Flanders DC nieuwe talenten binnen te halen om meer creatieve projecten te organiseren.

“Flanders DC heeft een mooi palmares van creatieve impulsen in heel Vlaanderen. Ik kijk er naar uit om met Flanders DC de komende jaren zoveel mogelijk creatieve ideeën in de praktijk te zien floreren”, aldus Schatteman.

Schatteman, vooral bekend door haar jurylidmaatschap in het één-programma ‘De Bedenkers’ is een economist en manager in hart en nieren. Ze werkte onder meer bij De Lijn, waar ze de nieuwe sms-ticketting en online-abonnementen lanceerde en Telenet, waar ze nieuwigheden als Fibernet en vrij downloaden invoerde.

De nieuwe raad van bestuur wordt nu gevormd door 16 mensen uit zowel het bedrijfsleven, de academische wereld als de overheid. Samen geven ze strategische sturing aan de organisatie. (LM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content