Opening expo Bruce Weber bij Dedon

Zoals u al op de Knack Weekend-site kon lezen verbeeldde Weber de ‘overal thuis, ook buiten’ filosofie van Dedon door de gestroomlijnde ontwerpen te presenteren op en om een vier platformen tellende ‘levende’ boomhut vol fotomodelachtige mensen en accessoires als antieke vogelkooien, surfplanken en vintage fietsen.

Vlinders fladderen, honden en ezels dartelen fotogeniek rond, er wordt gevoetbald en op handen gelopen en taart gegeten. Het geheel heeft iets van een vijfsterrenuitvoering van de Zomer van Antwerpen of een glamoureus bourgeoisbohémienfeest.

Veel schoon volk uit de wereld van mode, media, kunst en design was uitgerukt om met bubbels en een frisse risotto de samenwerking van Dedon en Weber te vieren. Voor velen was het een eerste kennismaking met de ruime showroom in de Antwerpse Leopoldstraat met z’n magnifieke lichtkoepel, eens te meer een geslaagde realisatie van Vincent Van Duysen.

Dedon CEO én ogentroost Bobby Dekeyser presenteerde trots Webers Making of filmpje van de campagne en zijn vader zag dat het goed was. Een familiebedrijf dat na 20 jaar in 66 landen aanwezig is en 3.000 mensen te werk stelt, als dat geen successtory is.

En wie zich afvroeg hoe Jean-Marie Pfaff in deze entourage terecht kwam: in een vorig leven was Bobby Dekeyser profvoetballer en oude vriendschappen moeten in ere gehouden worden.

Linda Asselbergs

‘Coming Home’ door Bruce Weber is nog tot 19 april te zien in de Antwerpse showroom van Dedon. Naast de foto’s is er ook een sfeervol videofilmpje.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content