Musical over moord door “Mrs Gucci”

© Reuters

In 1995 huurde Patrizia Reggiani een huurmoordenaar in om haar ex-man, Maurizio Gucci, van kant te maken. Dit verhaal over de moordzuchtige Black Widow werd in een musical gegoten die op 13 oktober in Londen in première zal gaan.

In 1995 huurde Patrizia Reggiani een huurmoordenaar in om haar ex-man, Maurizio Gucci, van kant te maken. Dit verhaal over de moordzuchtige Black Widow werd in een musical gegoten die op 13 oktober in Londen in première zal gaan. Reggiani werd net vrijgelaten uit de gevangenis waar ze haar tijd uitzat voor het koud laten maken van haar ex Maurizio Gucci. Toen de voormalige bestuurder van het Italiaanse modebedrijf Gucci zijn vrouw liet zitten voor een jonger exemplaar schoot dat in het verkeerde keelgat. Patrizia bleef niet bij de pakken zitten en huurde een moordenaar in die het vervelende klusje voor haar zou kunnen klaren.

Italiaanse diva

Het belooft een musical vol decadente outfits en diva-uitspraken te worden. De Italiaanse socialite kwam namelijk opdagen in bontmantels en stiletto’s tijdens de hoorzitting en hield geen blad voor haar mond. Een van haar bekendste uitspraken is ‘ik heb nog nooit gewerkt in mijn leven en ga daar nu ook zeker niet mee beginnen.’ Op dit moment werkt Patrizia echter voor het Italiaanse merk Bozart om haar voorwaardelijke vrijlating te garanderen.

“Mrs Gucci”

De musical kreeg de naam “Mrs Gucci” en zal op 13 oktober vertoond worden in het Arts Theatre London. De Britse actrice Julie Atherton zal de rol van Patrizia Reggiani vertolken en kreeg al de goedkeuring van niemand minder dan Stephen Fry. (LP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content