HEMA volgt nieuwste trends

De Nederlandse winkelketen HEMA speelt in haar nieuwe najaars- en wintercollectie in op enkele van de laatste trends. De keten wil vooral meer modeliefhebbers aantrekken.

HEMA verkoopt al jaren kledij voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Vooral basisstukken zoals T-shirts en topjes verkopen er goed. Van dit imago wil HEMA nu af. De winkelketen breidt haar kledingcollectie uit met modieuze artikelen zoals het jeanshemd of de broek met de leuke print.

Nail art Met de nieuwe collectie schoonheidsproducten kiest HEMA voor trendy maar tegelijk eenvoudig en betaalbaar. De nail-artcollectie maakt een bezoek aan het nagelsalon overbodig. Je creëert zelf mooie nagels met allerlei stripinglakjes, nagelkaviaar en een dottingpen.

HEMA brengt ook de blushdome uit: een bolle blush die zonder borstel snel en makkelijk kan worden aangebracht. De blush heeft bij het aanbrengen een crème-achtig effect, maar droogt daarna uit tot een licht poeder.

Do-it-yourself Ook op de trend van de zelf- en handgemaakte spullen speelt HEMA in. De keten brengt een collectie brei-, haak- en naaiwaren uit. Grote bollen wol, kleurrijke stofjes en zelfs een klein naaimachientje geven creatievelingen de kans om zelf kledij en accessoires te maken. (EL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content