Eerste Lunch Beat in Brussel

Op 30 augustus vindt de eerste Lunch Beat plaats in Brussel. ’s Middags, tijdens de lunchpauze, kan u een feestje gaan bouwen in de Botanique.

Op 30 augustus vindt de eerste Lunch Beat plaats in Brussel. ’s Middags, tijdens de lunchpauze, kan u een feestje gaan bouwen in de Botanique.

Het Lunch Beat concept lijkt steeds meer aan te slaan in België. Na een eerste editie in juni in Antwerpen in het MAS, is het nu de beurt aan Brussel om een eerste Lunch Beat te organiseren. Op donderdag 30 augustus kan je tijdens de middagpauze, tussen 12 en 13 uur, terecht in de Botanique voor enkele stevige beats en snelle moves. Tijdens deze ‘feestelijke break’ wordt er ook een gezond lunchpakket voorzien.

De Brusselse Lunch Beat wordt georganiseerd in samenwerking met Expatrium. Ze willen mensen vanuit verschillende hoeken in Brussel samenbrengen. Op die manier kan je op een luchtige manier de internationale kenniskring uitbreiden.

Over Lunch Beat

Lunch Beat is een concept van de Zweedse Molly Ränge. In de zomer van 2010 organiseerde Ränge een allereerste Lunch Beat met welgeteld veertien vrienden in een ondergrondse garage in Stockholm. Het basisidee was om ’s middags de lunchpauze al dansend door te brengen. Je kon bewegen en genieten van een gezonde lunch.

Lunch Beat startte met veertien vrienden, maar intussen is het een concept dat wint aan populariteit over de hele wereld. In Zweden is het uitgegroeid tot het grootste netwerkgegeven met gemiddeld meer dan 1500 Lunch Beaters per editie. Al snel werd het opgepikt door de media waaronder Bloomberg, BBC, Oprah en Time. Lunch Beat groeide uit tot een internationaal concept met edities in Parijs, Manchester, San Francisco en Porto.

In Antwerpen werd het idee opgepikt door Bart Van de Vel, Filip Waegemans en Rayes Lemmens. Nu is het aan Brussel om feestende Lunch Beaters te ontvangen. (LVR)

Lunch Beat vindt plaats op 30 augustus tussen 12 en 13 uur in de Botanique in Brussel. Tickets kosten 12,50 euro. Meer informatie: 02/218.37.32 of www.facebook.com/lunchbeatbelgium.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content