Dit zijn de winnaars van de Weekend Blog & Digital Awards 2015

© -

De laureaten van de vierde editie van de Weekend Blog & Digital Awards zijn bekend! De prijzen werden uitgereikt in de Event Lounge te Brussel. Bekijk hieronder de top drie per categorie.

Beauty

1.Joliette

Joliette is een blog waar je naartoe gezogen wordt door het beeld maar blijft hangen voor Lisha’s humoristische en openhartige schrijfstijl. Ze heeft de blogawards al eens een keertje gewonnen en ook nu kon ze jury én publiek overtuigen van haar kwaliteiten.

2. Minnebelle

3. The Styling Dutchman

Deco & Design

1. Puur Confituur

Deze blog over illustraties en typografie is erg origineel. Het zijn thema’s die weinig aandacht krijgen op blogs, maar zeker een plekje in de spotlight verdienen. De verrassende insteek en mooie uitwerking leverden initiatiefneemster Irene Schampaert een award op.

2. Au pays des merveilles

3. No Glitter No Glory

Fashion

1. Daily Dose of Denim

Daily Dose of Denim is een bijzonder sterk en origineel concept dat ondersteund wordt door kwalitatieve foto’s en heldere teksten die blijk geven van bijzonder veel knowhow. Of hoe één onderwerp (denim) kan blijven boeien!

2. C & The City

3. Yayzine

Food

1. Alle Dagen Honger

Alle Dagen Honger, een initiatief van het drietal Jo Goyvaerts, Barbara Serulus en Mayken Craenen, is een foodcollectief waar de passie voor echt eten van afdruipt. De gevarieerde blog koppelt recepten aan foodstories en verhalen achter ingrediënten die we dagelijks consumeren, stuk voor stuk geserveerd met een vlotte pen en helder beeldmateriaal.

2. Julie’s Lifestyle

3. Baked Louie’s

Personal

1. Le Coeur à marée basse

Wij waren van onze sokken geblazen door de prachtige tekeningen die herkenbare beslommeringen van moeders in beeld brengen. Al zijn de beeldverhalen ook het lezen waard voor mensen die (nog) niet in hetzelfde schuitje zitten.

2.Anke schrijft het neer

3. 70percentpure

Travel & City

1. HÅNDBAGAGE

De reisblog van radiomaker Sam De Bruyn blinkt uit in zijn geniale eenvoud: Sam brengt 48 uur door in een stad en maakt daarvan een verslag in 48 frisse foto’s. De Bruyn reist licht, goedkoop, kort en veel, en telkens met een goede vriend als reisgezel.

2. Tjoolaard

3. New Places To Be

Instagram

1. Ugly Belgian Houses

Hannes verzamelt al een aantal jaar de delen van de architectuuroester waar niemand eigenlijk van wil weten. Lelijke Belgische huizen – nomen est omen- voorzien van hilarische captions: meer moet dat soms niet zijn.

2. Eat Warm

3. Patricia Goijens

Pinterest

1. Julie Wijckmans

Een geweldig aanbod van diverse borden dat talloze, zelfs internationale, pinners weet te bekoren. Als je niet geïnspireerd raakt door het profiel van Julie, weten wij het ook niet meer.

2. Paulien

3. Elke Spelters

YouTube

1. Zaka

Zaka is een fenomeen. Hij ontwikkelde een eigen stijl en ontmijnt maatschappelijk gevoelige thema’s met humor.

2. Waddupitskev

3. Margot Vandersmissen

Weekend Blogger 2015

No Glitter No Glory

Lidl-award

Baked Louie’s

Mini Best Branded Blog-Award

New Places to Be

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content