Allemaal bloot

Less is more. Tips voor wie af en toe liever geen kleren draagt.

De Britse rederij Ewaterways wil volgende zomer cruises voor nudisten organiseren langs de Kroatische kust. De fans hoeven zich tot dan niet te vervelen.
1. Skinbook is een Facebook voor nudisten. De oprichters, twee 25-jarige Britten, weren pornografische afbeeldingen en accepteren slechts tien procent van de aanvragen.
2. Via Naked-air.com kunt u naakt vliegen. Uit voorzorg worden aan boord geen warme dranken geserveerd.
3. Bloot trouwen kan in Amerika en Zuid-Afrika, maar in België moet het eerste nudistenhuwelijk nog gesloten worden. Hopelijk worden gasten en de priester tijdig ingelicht.
4. Ivor, een dorpje in de Amerikaanse staat Virginia, gaat bloot naar de kerk. Volgens de plaatselijke pastoor – zelf in adamskostuum – was Jezus bloot op de belangrijkste momenten van zijn leven.
5. In Turkije opende net voor de zomer het eerste bloothotel Adaburnu-Golmar . Een speciaal busje brengt gasten van hotel naar privéstrand.
6. Op 5 december vindt voor de zesde keer een naaktmarathon plaats in Tanti in Argentinië. Inschrijven kan nog steeds, meer dan een hoed, zonnebril, sokken en sportschoenen hebt u niet nodig.
7. In Nederland werd geëxperimenteerd met naakt fitnessen. Pottenkijkers kregen geen kans: de zaal werd afgeschermd.
8. Nog in Nederland vindt van 10 tot 12 december de beurs Naturisme Totaal plaats in Utrecht. Op het programma staan onder meer bodypaint, naaktfotoshoots en jeu de boule.
9. Durfals kunnen parachutespringen in hun blootje. Toch als u de internetfilmpjes gelooft.

Iris De Feijter

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content