Knack Weekend trakteert op 5 exclusieve prijzen

© Runway foto door Indigital Images

50 jaar Knack, dat vieren we bij Knack Weekend maar al te graag mee. Samen met 5 partners zijn we op zoek gegaan naar bijzondere cadeaus om deze verjaardag extra speciaal te maken.

50 jaar Knack, 5 luxe prijzen

Een verjaardag als deze, dat moet gevierd worden! Dankzij onze partners geven we een bureaustoel van Vitra weg, een Black desk van PJMARES, een jurk van Christian Wijnants, drie Miniatures van La Maison Delvaux en een all inclusive reis voor twee personen naar het Rixos Premium Belek resort dankzij Pegase.

Deelnemen kan op knackweekend.be/50jaar

Vitra

De Aluminium Chair is een van dé iconische designstukken van de twintigste eeuw. Deze comfortabele bureaustoel, in 1958 ontworpen en ontwikkeld door Charles en Ray Eames, geeft je thuiswerkplek of kantoor instant een royale portie klasse.

PJMARES

Dit strakke bureau verenigt natuurlijke en warme materialen die gemaakt zijn om mooi te verouderen met high-tech productie en craft-manship. Om 50 jaar Knack te vieren wordt hij in een speciale afwerking gestoken met zwart eiken fi neer.

Pegase

In het resort Rixos Premium Belek geniet je van een heerlijke vakantie aan de Turkse Rivièra: denk eindeloze zandstranden, prachtige landschappen, lekker eten en een topservice. Met Pegase wordt deze tweepersoonsreis van 7 nachten tot in de puntjes verzorgd.

Christian Wijnants

Deze unieke jurk met artisanaal haakwerk werd in zeer beperkte oplage gemaakt voor de catwalk. De uitgerekte jersey franjes, gedraaid tot spiralen, werden volledig met de hand geknoopt om een glamoureus, maar ongedwongen silhouet te creëren. Een poëtische benadering van kleur, prints en textuur.

La Maison Delvaux

Klein, maar fel van karakter. Maak kennis met Miniatures: de speelse miniatuurversie van de iconische Brillant die in 1958 werd ontworpen. Deze kostbare juweeltjes in fijn leer worden vakkundig met de hand gemaakt en brengen een ode aan de steden Gent, Brussel en Namen.

DOE HIER MEE

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content