Baroness O. popt up in Antwerpen

De webshop van ontwerpstudio Baroness O. wordt tastbaar. Bewonderaars, designliefhebbers en kooplustigen kunnen terecht in de kunstzinnige Antwerpse koffiebar Viktor

Baroness O. popt op op vrijdag 10 mei (vernissage vanaf 19h), zaterdag 11 en zondag 12 mei (van 10h – 19h) In Viktor Objekts&Koffie, Falconplein 45, Antwerpen

Baroness O. is het geesteskind van de twee Belgische zussen Anne en Line. Anne is interieurarchitecte en meubelontwerpster van opleiding en Line kan haar creativiteit en inzicht kwijt als architecte en stedenbouwkundige. Gelukkig hebben de zussen eenzelfde visie op wat mooi en goed gemaakt is, en die delen ze nu al twee jaar met hun lezers op Baroness O. Sinds enkele maanden hebben ze ook een webshop aan hun blog gekoppeld, vol objecten die de Baroness O. -stamp of approval krijgen.

Verwacht op Baroness O. geen hele ladingen krukjes of karrenvrachten aan decoratieve kussens: Anne en Line wilden zich echt afzetten tegen het overaanbod van verschillende grote online spelers en kiezen bewust voor een assortiment van twintig producten waar ze er enkele van in stock hebben. Is er iets uitverkocht, dan vervangen ze het door een ander item.

Het weekend van elf mei maakt de webshop van Baroness O. ook offlline furore in de Viktor Objects & Koffie; een kunstige espressobar die jonge designers ondersteunt en een expositieruimte ter beschikking stelt. Bij de geur van een heerlijk kopje koffie kan u de items uit de Baroness O.-webshop voelen en kopen terwijl de Baroness O. huisfotograaf Sam Gilbert zijn werk tentoonstelt.

Noteer dus in uw agenda, want koffie, design, fotografie en gezelligheid zorgen volgens ons voor de perfecte kruisbestuiving. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content