Jetairfly leidt alle vluchten tot zondag om via Charleroi en Oostende

22/03/16 om 18:14 - Bijgewerkt om 18:32

Luchtvaartmaatschappij Jetairfly leidt alle vertrekkende en aankomende vluchten tot zondag om via de regionale luchthavens van Charleroi en Oostende. Het gaat om 69 vluchten en 25.860 reizigers, zo meldt Jetairfly, na de aanslagen op Brussels Airport en in de Brusselse metro.

Jetairfly leidt alle vluchten tot zondag om via Charleroi en Oostende

© Belga

Touroperator Jetair contacteert alle betrokken reizigers om hen de nieuwe vluchtgegevens te bezorgen. Reizigers wordt gevraagd om zich 3 uur vóór vertrek aan te melden in hun luchthaven.

"Het is niet duidelijk hoe lang Brussels Airport gesloten blijft en vanaf wanneer er opnieuw van en naar Brussel zal kunnen worden gevlogen. Om reizigers zo snel mogelijk zekerheid te geven over hun vlucht is dinsdagmiddag al proactief beslist om zeker de komende vijf dagen gebruik te maken van de luchthavens van Oostende en Charleroi", klinkt het in een persbericht.

Jetairfly wil naar eigen zeggen zo garanderen dat "iedereen die bij haar of bij de touroperators Jetair, Sunjets.be of VIP Selection een paasvakantie had geboekt, zal kunnen vliegen". (Belga)

Onze partners