Justin Timberlake verontschuldigt zich voor huwelijksvideo met daklozen

29/10/12 om 09:46 - Bijgewerkt om 09:46

Bron: Knack Weekend

Justin Timberlake heeft een open brief geschreven waar in hij zijn verontschuldigingen aanbiedt voor de huwelijksvideo met daklozen van zijn vriend Justin Huchel. Timberlake distantieert zich van de beelden en noemt het filmpje "smakeloos".

Justin Timberlake verontschuldigt zich voor huwelijksvideo met daklozen

© reuters

Wanneer je als Amerikaan in Italië trouwt mag je je voorbereiden op heel wat negatieve RSVP's, zelfs als je Justin Timberlake heet. De popster trouwde vorige week in Bernalda met Jessica Biel, een gelegenheid waar slechts een klein gedeelte van Justins posse present voor tekende.

Timberlake's goede vriend Justin Huchel wilde hier de draak mee steken en ging in de straten van Los Angeles op zoek naar 'vrienden die de trip naar Italië niet konden betalen'. Huchel bood verschillende voorbijgangers en zelfs enkele daklozen de gelegenheid het koppel vanop afstand te feliciteren.

"Ik hou mezelf bij extensie verantwoordelijk"Hoewel hij er naar eigen zeggen niets mee te maken heeft, plaatste Timberlake een open brief op zijn website geplaatst waarin hij zijn verontschuldigingen aanbiedt. "Mijn welgemeende verontschuldigingen aan iedereen die enigszins geraakt was door de video. Ik wist van het bestaan niet af en had er dan ook niets mee te maken. Ik snap echter jullie hevige reacties en hou mezelf bij extensie dan ook verantwoordelijk. Sorry. Voor zij die het zich afvroegen: dit filmpje werd uiteraard niet getoond tijdens mijn huwelijk. We kunnen het er allemaal over eens zijn dat het behoorlijk smakeloos is."

Toch zegt Timberlake dat Huchel "een goed persoon is" en gewoon een "inschattingsfout" gemaakt heeft. "Wees er echter maar zeker van dat ik mijn vriend zal dwingen om op zijn minst 100 uren gemeenschapsdienst te vervullen", voegde de zanger er in post scriptum nog aan toe. (KS)

Onze partners